Filyos Endüstri Bölgesi Genel Müdürü Ramazan Yücel endüstri bölgesi için destek istedi

Filyos Endüstri Bölgesi A.Ş Genel Müdürü Ramazan Yücel, teknik gezi kapsamında ziyaret gerçekleştiren Vali Mustafa Tutulmaz ve beraberindeki heyete çalışmalarını anlattı.
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, beraberindeki heyet ile birlikte Tosyalı Holding'in Filyos'da ki çalışmalarını inceledi. İnceleme sonrası Filyos Endüstri Bölgesi A.Ş Genel Müdürü Ramazan Yücel, Vali Tutulmaz ve beraberinde ki heyete çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Yücel, TPAO ile birlikte endüstri bölgesinin daraldığını ve serbest bölgenin bir kısmının endüstri bölgesine aktarılması konusunda destek istedi. Ayrıca iki fabrikanın temel atma sürecine geldiğini söyledi. Genel Müdür Yücel, çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi:
"2020 eylül ayında başladık. Burası bir heyelan ve bataklıktı. Biz sahayı temizledik. Yaklaşık 600 milimetreküp balçık temizledik. Şu ana kadar endüstri bölgesinde 4 milyon metreküplük bir dolgu yaptık.Doğaya ve çevreyi hafriyatları kullanarak yeşil alanlar yaptık. TPAO'ya alan tahsisi yapıldı. Endüstri bölgesinde yaklaşık 800 bin metrekare alan var. Bu alan içerisinde endüstri bölgesi çok küöçük kalıyor. Hepinizden destek istiyoruz. Serbest bölgeden endüstri bölgesine katkı konusunda iki bakanlığın çalışmaları devam ediyor. Bizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

Editör: TE Bilişim