Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Okul Sporları Faaliyetleri 2022 -2023 Eğitim ve Öğretim yılı değerlendirme ve 2023 – 2024 yılı planlama sunumu gerçekleştirildi

İl Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen sunuma Zonguldak Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan, Spor Hizmet Müdürü Serkan Keleş, Okul Sporları Şube Müdürü Hikmet Diler, okul müdürleri, beden eğitimi öğretmenleri, antrenör ve il temsilcilerinin yoğun katılımı ile yapıldı. Konferansta konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, sporu tabana yaymak, ilköğretim çağından başlayarak spor bilincini aşılayıp gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, spor kültürünü aşılamak amacıyla 2023- 2024 okul sporları dönemini başlatmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Geçtiğimiz dönem okul sporları faaliyetleri karnesinden de söz eden Yüksel, 81 il içerinde okul katılım oranı olarak 17. öğrenci katılım oranı bakımından 12. sırada olduklarını belirterek geçen yıl toplamda 44 spor dalında müsabakalara katılım sağlandığını söyledi ve yine oransal olarak en başarılı ilçenin ise Devrek ilçesi olduğunu da dile getirdi.

Ardından sunum üzerinde değerlendirmelerde bulunan Okul Sporları Şube Müdürü Hikmet Diler, okul sporları müsabakalarına ilişkin değişiklikler ve yeni dönem planlamalarından bahsederek iyi dilek ve temenniler ile toplantıyı sonlandırıldı.

21 Nisan 2024 ALES soru kitapçığı ve cevap anahtarı 21 Nisan 2024 ALES soru kitapçığı ve cevap anahtarı

Editör: U. G.