AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Kdz. Ereğli'ye bağlı Ormanlı beldesine yapılacak olan 1 adet Sentetik Çim yüzeyli Futbol Sahası, Yürüyüş yolu ve açık Spor Tesisleri için protokol imzaladığını sosyal medya hesabından paylaştı.

Bozkurt tarafından paylaşılan mesaj şu şekilde: 

Alaplı Devlet Hastanesi inşaatında son durum! Alaplı Devlet Hastanesi inşaatında son durum!

Ormanlı Belediye Başkanlığımız ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı arasında yapılacak olan çalışma hakkında bilgi veren AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt: “Ormanlı Belediye Başkanlığımız ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı arasında Ormanlı Beldemizde yapılacak 1 adet Sentetik Çim yüzeyli Futbol Sahası, Yürüyüş yolu ve açık Spor Tesisleri için 9 Şubat 2024 tarihinde karşılıklı protokol imzalandı. Ormanlı Beldemize Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bir 3 kişi ve şunu diyen bir yazı 'TEŞKİLAT LLSPORTOTO PORTOTO BAŞKANLIĞI Ormanlı Belediye Başkanlığımız ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı arasında Ormanlı Beldemizde yapılacak adet Sentetik Çim yüzeyli Futbol Sahası, Yürüyüş yolu ve açık Spor Tesisleri için 9 Şubat 2024 tarihinde karşılıklı protokol imzalandı. Hayırlı olsun... Saffet BOZKURT AK Parti Zonguldak Milletvekili' görseli olabilir

Editör: Bekir Ekici