Karabük  Merkez Spor Salonunda oynanan ve baştan sona zevkli ve çekişmeli  geçen mücadelede temsilcimiz Kdz.Ereğli Belediyespor,  Karabük Sportif Gençlik Spor Kulübü'ne  4.periyot sonunda ki faul atışları ile 70 - 61 kaybetti. 

Karabük karşısında alınan yenilgi ve alt yapı hakkında Kulübün sosyal medya hesabından açıklama yapan Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü şu ifadelere yer verildi:"EBBL liginde mütevazi bir kadro ve dar rotasyon ile mücadele eden Eflatun-beyazlı temsilcimiz centilmence geçen karşılaşmada  örnek ve başabaş mücadele sergiledi. 

Süper Lig yolunda ilk maç! Hakem belli oldu! Süper Lig yolunda ilk maç! Hakem belli oldu!

Basketbolda yeniden yapılanma süreci içerisinde gençlerden oluşturulan takımımıza bundan sonraki karşılaşmalarında başarılar dileriz.

Bölgesel Basketbol liginde yer alarak alt yapıdan yetişen genç basketbolcularımızla, bizim çocuklarımızın hedeflerini yükseltmekten mutluluk ve gurur duyuyoruz.

Gelecek yıl için bölgemiz iş adamları ve kurumsal firma destekleri ile yaratılacak maddi kaynaklarla bölgesel lig deneyimimiz ile daha büyük hedeflere ulaşacağımıza teknik ekibimiz ile inanıyoruz."