Alaplı Devlet Hastanesi inşaatında son durum! Alaplı Devlet Hastanesi inşaatında son durum!

Zonguldak Ülkü Ocakları’nın geleneksel iftar buluşmasında gündem Zonguldak Belediyesi ve seçimlerin kazanılmasıydı.
Verilen mesajlarda Cumhur İttifak’ıyla ilgili hiç sorun olmadığı, bazı çevrelerin farklı algılar yaratmaya çalıştığı vurgulandı.
Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan, MHP MYK Üyesi Murat Kotra, MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan başta olmak üzere MHP camiasının pek çok önemli isminin katıldığı buluşmanın ardından bir değerlendirme yapan başkan Alan; “
Ramazan ayının manevi atmosferinde, Ülkü Ocakları Zonguldak İl Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu iftar programına katıldık. 
Ortak değerlerimiz etrafında kenetlendiğimiz birlik ve beraberlik içinde geçirdiğimiz bu iftar yemeğinin, kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini temenni ediyor, bu güzel organizasyona ev sahipliği yapan Ülkü Ocakları Zonguldak İl Başkanımız Sayın Gökmen Karali ve emeği geçenleri kutluyorum. 
Allah sofralarımızdan bereketi, gönüllerimizden muhabbeti eksik etmesin. Cenab-ı Allah tuttuğumuz oruçlarla beraber ettiğimiz duaları kabul eylesin inşallah” dedi.

Editör: Bekir Ekici