Türkiye Kadınlar Futbol Süper Lig’inde mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor Kadın futbol Takım’ında yönetim, 2022-2023 sezonu öncesinde teknik adam Ercan Yaman'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda şuana kadar kadrosuna iç ve dış transferde 23 oyuncu katan Eflatun-beyazlı yönetim, 24. Transferini ise Azerbaycan'dan yaptı.

Kdz. Ereğli Belediyespor yönetimi, Azerbaycan Milli Takım oyuncusu ve geçen sezon ise şampiyon Gaziantep Alg Spor’un formasını giyen sağ kanat oyuncusu Zhala Mahsimova ile anlaşarak kadrosuna kattı.

Kdz. Ereğli Belediyespor Yönetimi, Zhala Mahsimova için dün imza töreni düzenledi. Yapılan törende yönetim, Zhala Mahsimova'yı Eflatun-Beyazlı yapan imzayı attırdı.

Azerbaycan Milli Takım oyucusu Zhala Mahsimova ile anlaştıklarını Kulübün resmi sosyal medya hesabından duyuran Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü şu ifadelere yer verdi:"Turkcell Süper Lig’de oynayan Kadın Futbol Takımımız, Azerbaycan Milli Takım oyuncusu geçen sezon şampiyon Gaziantep Alg Spor’da forma giyen başarılı sağ kanat oyuncusu Zhala Mahsimova ile 2022 -2023 sezonu için sözleşme imzalamıştır. Zhala Mahsimova’ya kulübümüze hoşgeldin diyor, Kdz.Ereğli Belediyespor forması altında kendisine başarılı bir kariyer diliyoruz."denildi

Editör: TE Bilişim