Batı Karadeniz’in sağlı üssü konumundaki Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi hizmetlerinin yanında araştırmalar da aralıksız sürüyor. 
Kanser tedavileri ve hasta memnuniyeti açısından başarılı bir ekibe sahip hastane yeni bir çalışma ile daha dikkat çekti. 
Meme kanserinde ABD dahil uluslararası konferanslarda yaptığı sunumlarla dikkat çeken Prof. Dr. Güldeniz Karadeniz Çakmak ile çok akademisyenin hazırladığı; “Lokal İleri Meme Kanserinde Tanı ve Tedavi Gecikmesinin Etiyolojik Nedenleri” başlıklı araştırma Cerrahi Araştırma Kongresinde ikincilik ödülü aldı.

Zonguldak ve Bartın takımları birbirine girdi! Zonguldak ve Bartın takımları birbirine girdi!

ÇALIŞMANIN ÖNEMİ VE KATKI SUNAN HOCALAR
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nden yapılan açıklamada; “Üniversitemiz ile Birleşmiş Milletler-UNITAR birlikteliğinde yürütülen, proje direktörlüğünü Prof. Dr. Güldeniz Karadeniz Çakmak, Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, Prof. Dr. Burak Bahadır, Uzm. Dr. Duygu Bayır Garbioğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Hakan Balbaloğlu’nun gerçekleştirdiği Genel Cerrahi Anabilim Dalı Arş. Gör. Dr. Oğuzhan Deniz’in de katkıda bulunduğu, Genel Cerrahi Anabilim Dalı Arş. Gör. Dr. Refik Yiğit Özaydın tarafından sunulan “Lokal İleri Meme Kanserinde Tanı ve Tedavi Gecikmesinin Etiyolojik Nedenleri” başlıklı çok merkezli araştırmanın ön sonuçlarını içeren sözlü bildiri, 11. Cerrahi Araştırma Kongresinde ikincilik ödülü aldı.
Çalışmada yer alan hastalarımıza teşekkür eder, hocalarımıza başarılar dileriz” denildi.

Editör: Bekir Ekici