Zonguldak'ın uyuşturucu sorunu masada! Zonguldak'ın uyuşturucu sorunu masada!
Elvanpazarcık Belde Belediye Başkanı Hüseyin Uzun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, Merkez İlçe İl Genel Meclisi Adayları, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımı ile toplantı düzenlendi.
Elvanpazarcık Belde Belediye Başkanı Hüseyin Uzun'un merhum anne ve Babası için verdiği iftara katılım ile başlayan program, Merkez Mahallesi ziyareti ve son olarak Çalca Mahallesi'nde kahve toplantısı ile sona erdi.
Çalca Mahallesi'nde gerçekleşen kahve toplantısında Belde Başkanı Hüseyin Uzun, yapılan çalışmalar ve gelecek dönemdeki planlamaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Son olarak söz alan Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız " Bizler sizlerin evladı olarak bu akşam yine sizlerle birlikteyim. Her zaman sizlerle iç içe olan bir kardeşinizim. Biz buraya başkaları gibi navigasyon açarak gelmiyoruz. Her bölgenin her köşesini bilen sizlerle iç içe olan birisiyim. Başkanımız Hüseyin Uzun'un beldemiz için yaptıkları ortadadır. Bizlere daha önce verdiğiniz desteğin üstüne çıkarak destek vereceğinizden şüphemiz yok. Her bir kardeşime bu akşam burayı doldurarak bizi dinlemeye geldiğiniz için teşekkür ederim " dedi.

Editör: Şeyma Kaya