Ankara-Nazilli maçında skandal oran! Resmen anlaşmışlar! Ankara-Nazilli maçında skandal oran! Resmen anlaşmışlar!

Ağustos ayı içerisinde 2022-2023 Sezonunda Midi ve Küçük Kızlar Kategorilerinde Türkiye  3.sü olan Galatasaray Altyapısına transfer olan Kdz.Ereğli Voleybol Kulübü eski oyuncusu Beyzanur Özcan yeni takımıyla filenin sultanlarından birisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

2009 doğumlu 188 cm boyundaki oyuncu eğitim hayatına da Galatasaray Kulübünün aracılığıyla özel bir kolejde devam ediyor ve Galatasaray Tesislerinde kalıyor. Beyza ‘nın 18 numaralı formasıyla ilk 6 olarak maçlara çıktığı Galatasaray Küçük Kız Voleybol takımı bu yıl TVF İstanbul Süper Ligi karşılaşmalarında Sarıyer Belediye, Bahçelievler Belediye ve Beşiktaş takımlarının 3-0’lık skorlarla geçti.

Oyuncunun kadroda yer alması Kdz.Ereğli Voleybol Spor Kulübü Yönetimi ,antrenörleri ve eski takım arkadaşları tarafından mutluluk ve gururla karşılanıyor ve bir çok genç oyuncu tarafından örnek teşkil ediyor. Kulüp Yönetiminden alınan bilgi de bu transfer ve devamında Kadın Milli Takımının uluslararası başarıları sonucunda spor okullarına talebin oldukça arttığı belirtildi.

Editör: U. G.