Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Tamamlayıcı sağlık sigortasını satın aldıktan sonra sorumlu olduğunuz bir kaza veya hastalıktan kaynaklanan bazı ücretleri ödeyen ek bir koruma katmanı gibi düşünebilirsiniz. Bu ücretler, kesintiler ve ek ödemeler veya sağlık sigortasının kapsamadığı prosedürler veya hizmetler dahil olabilir.

Bazı durumlarda, tamamlayıcı sağlık sigortası, tıbbi masrafları ödemenize yardımcı olarak size fayda sağlamanın ötesine geçer. Poliçelere göre verilen hizmetler ve ek teminatlar farklı olsa da her durumda tamamlayıcı sağlık sigortası yardımınıza koşabilir.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Faydaları

Tamamlayıcı sağlık sigortası, bir grup veya bireysel poliçe aracılığıyla yaptırdığınız sağlık kapsamının üzerinde ve ötesinde faydalar sağlamaktadır.

Sosyal Güvenlik Kurumu kapsamında sağlık hizmeti alıyorsanız, tamamlayıcı sağlık sigortası satın alarak özel hastanelerde daha avantajlı hizmet alabilirsiniz.

Tamamlayıcı sağlık sigortası, en iyi şekilde geleneksel sağlık planını tamamlamak için kullanılır ve sağladığı bazı avantajları şu şekildedir:

  • Daha uygun fiyat ödeyerek daha yüksek kalitede sağlık hizmeti almış olursunuz.
  • Yaşanabilecek ciddi sağlık sorunlarında maddiyatı düşünmek zorunda kalmazsınız.
  • Sosyal Güvenlik Kurumu’nun tedavi sonrası karşılanmadığı masraflar karşılanabilir olduğu için sıkıntılı zamanlarınızda bunu düşünmek zorunda kalmazsınız.
  • Ek tedavi ücretleri ödemek zorunda kalmazsınız.
  • Her şeyden önce, sağlık sigortası kaybetmek istemeyeceğiniz bir lükstür. Sigortalı olduğunuzda kendinizi rutin prosedürlere binlerce ücret ödemekten kurtarabilirsiniz. Bu, hastaneye yatış ücretlerinden, ambulans ücretleri gibi uzun süreli tedavilere kadar birçok ücreti içerebilir.
  • Sağlık sigortasının faydaları, küçük enfeksiyonlar için düzenli tedavi almanızı kolaylaştırır. Bu da sağlık durumunuz için oldukça önemlidir. Böylece sigortalı olduğunuzda kendinizi pahalı faturalardan ve sağlığınızın bozulmasından kurtarmış olursunuz.

Tamamlayıcı sağlık sigortası hakkında daha detaylı bilgi alabilmek ve ihtiyacınıza uygun sigortayı yaptırmak için https://www.tamamlayicisaglik.com/ adresi ile iletişime geçebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim