Çevrimiçi psikologlar, çalışanların yardım alması için daha uygun maliyetli bir seçenek sundukları için işyerinde popülerlik kazanıyor. Online terapi yıllar önce ilk kez tanıtıldığından beri yükselişte. Çevrimiçi terapistler, zihinsel sağlık sorunlarından mustarip kişilere destek ve rehberlik sağlayabilir. Çevrimiçi psikoterapi, bir terapistin sohbet, e-posta veya telefon yoluyla bire bir danışmanlık sağladığı geleneksel terapi hizmetlerine alternatif sağlayan çevrimiçi bir hizmettir.

Genel olarak insanların evlerinin rahatlığında çevrimiçi bir psikologla konuşmasını sağlayan bir terapi türüdür. Çevrimiçi terapistler çeşitli sitelerde bulunabilir. Online psikolog ve psikoterapinin geleneksel yüz yüze terapiye göre faydaları olduğu gösterilmiştir. Daha ucuz, daha kullanışlı ve insanların programlarına göre çalışmasına izin veriyor.

Online Terapi

Çevrimiçi psikologlar, görüntülü sohbet veya telefon görüşmeleri yoluyla danışmanlık hizmetleri sunan eğitimli profesyonellerdir. Günün 24 saati nöbetteler ve depresyon, kaygı veya keder gibi konularda yardımcı olabilirler. Yani insanlara danışmanlık ve terapi sağlayan çevrimiçi uzmanlardır. 7/24 ulaşılabilirler ve sohbet veya görüntülü arama yoluyla iletişime geçilebilirler. Online terapi kullanışlı ve uygun maliyetlidir, bu da onu yoğun programları olan kişiler için en iyi seçenek haline getirir.

Çevrimiçi bir psikologdan yardım arayan kişiler de seanslarını kaydettirebilir, böylece seansı bitirdikten sonra tekrar gözden geçirebilirler. Çevrimiçi Terapi, insanları dünya çapında terapistlerle buluşturmak için teknolojiyi kullanan popüler bir danışmanlık şeklidir. İnsanların ruh sağlığını, ilişkilerini, kariyerlerini ve kişisel gelişimlerini desteklemek için kullanılır. Çevrimiçi Terapi sitesinden bilgi alınabilir.

Online Psikolog ve Terapi Seçeneği

Online Terapinin ana faydası, geniş ölçekte anonimlik sağlamasıdır. Terapist, kişinin fiziksel görünümüne veya konumuna göre yargılanmadan destek sağlayabilir ve bu da birçok kişiye yardımcı olur. Çevrimiçi psikologlar yardım almanın en uygun yoludur. Yüz yüze randevuya gerek kalmadan sizin için terapi sağlayabilirler.

 Online terapi, internet üzerinden online olarak yapılan bir terapi türüdür. Seansları kendi hızlarında, yerlerinde ve zamanlarında tamamlayabildikleri için hem hastalara hem de terapistlere kolaylık sağlar. Çevrimiçi Terapi sitesini ziyaret eden herkes kendi bütçe ve ihtiyaçları doğrultusunda uzman kişiler ile görüşme fırsatına sahip olur. Aynı zamanda kanıtlanmış psikoloji testleri ile kişiler kendi ruhani durumlarını kolaylıkla test edebilir.

Editör: TE Bilişim