Küresel Finans Devi Mamoru, Kripto Para Borsası İle Türkiye Pazarına Adım Attı

Kripto para borsaları içinde ünlü bir platform olan mamoru.com.tr, Türkiye’de faaliyetlerine başladığını duyurdu. ABD ve Kanada’da lisans sürecini sürdüren kripto para borsası, dünya çapında 10’dan fazla ülkedeki ofisleri üzerinden 100 milyon doların üzerinde varlığı yönetiyor. Blokzinciri çözümleri ve varlık yönetimi alanında uzmanlaşmış olan Mamoru, kripto para borsasında sunduğu avantajlı özelliklerle yatırımcıların ilgisini çekmeyi hedefliyor.

Türkiye, 4 milyonun üzerinde kripto para yatırımcısı ile küresel kripto para borsaları için en önemli pazarlardan. Birçok global şirketin yatırım yaptığı ülkemizde, son adım Mamoru’dan geldi. Global borsa, Türk yatırımcıları için avantajlı bir yatırım ortamı sağlama amacıyla yola çıktığını duyurdu. ‘Kriptoya en kolay erişim’ sloganına sahip olan Mamoru, sıfır komisyon, mobil uygulama ve TL ile kripto para satın alma gibi olanaklarla öne çıkma hedefinde. Blokzinciri entegrasyonları ve şifreleme alanında uzman bir ekibe sahip Mamoru Digital grubunun borsası, güvenilir bir kripto para borsası deneyimi yaratma amacında.

Komisyonsuz Kripto Para Alım Satımı

Kripto para yatırımcısı için en önemli konuların başında işlem komisyonları geliyor. Hem alım hem de satımda alınan komisyonlar, özellikle yüksek işlem hacmine sahip yatırımcılar için ciddi bir tutara ulaşabiliyor. Mamoru Bitcoin, Ethereum ve Litecoin gibi kripto paralarda sıfır komisyonla işlem yapma ayrıcalığını sunuyor. Komisyonsuz kripto para işlemi yaparak, volatil olmayan piyasada dahi ciddi kârlar elde etmek mümkün. Borsanın diğer bir avantajı da TL fiyat çiftleri üzerinden kripto para satın almaya olanak tanıması. USDT ya da USDC gibi sabit coin’lere geçiş yapma zorunluluğu olmadan, Mamoru’da doğrudan TL ile BTC, ADA, DOGE ya da DOT satın alabilmek oldukça avantajlı. Tüm kripto paraların anlık grafiklerine erişmenin mümkün olduğu borsada, yapılan işlemlerin ardından hesap cüzdanları anlık olarak güncelleniyor. Borsa hesabında coin’ler için özel tanımlanan cüzdanlar, aynı zamanda borsalar ve cüzdanlar arasında kripto para alım satımını da yapmayı sağlıyor. Kripto para yatırma işleminde Mamoru cüzdan adresi ve ağı seçmek yeterli.

Varlıklar Güvence Altında

Kripto para yatırımında güvenli bir altyapı her şeyden önce geliyor. Blokzinciri güvenlik çözümlerinde uzman bir şirket olan Mamoru, yüksek şifreleme standartları ile borsadaki tüm varlıkları güvence altına alıyor. Merkezi olmayan mimariye sahip yapısı ile kripto para borsası, DDOS ve diğer siber saldırılara karşı korumalı yapıya sahip. Buna ek olarak güçlü teknik altyapı, piyasaların en hareketli olduğu dönemlerde bile bir yavaşlığa sebebiyet vermiyor.

Borsada para çekme ve para yatırma işlemleri çok kısa süre içinde onaylanıyor ve hesaba geçiyor. Diğer borsalara göre yüksek bir para çekme limitine sahip olan Mamoru’da günlük 2 milyon TL ve 100 Bitcoin çekimi mümkün. Bunun için hesabın onaylanması ve belli bir seviyeye gelmesi gerekiyor.

Web platformuna ek olarak mobil üzerinden de hızlı ve güvenilir bir deneyim sunan Mamoru kripto para borsası, iPhone ve Android mobil uygulaması üzerinden kullanılabilir. Her an her yerden komisyonsuz Bitcoin ve altcoin satın almak için, borsa uygulamalarını Google Play ve App Store bağlantıları üzerinden indirebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim