Hepimizin, her yıl iple çektiği özel günleri vardır. Kendimizin ya da sevdiklerimizin doğduğu gün, sevdiğimiz insanla romantik bir gün geçirmeyi planladığımız evlilik ve tanışma yıldönümleri, umutları dirilten ve tüm problemlerden sıyrılıp geceye odaklandığımız Yılbaşı günleri, tatil olmasıyla birlikte tüm sevdiklerimizle bir araya gelme keyfini yaşadığımız bayramlar ve yine ayrı bir heyecanla kutladığımız diğer önemli zamanlar. Hepsinde farklı mutlulukları kutluyor olsak da ortak payda, hediyelerdir. Ailenizden, sevgilinizden ya da arkadaşlarınızdan geleceğini bildiğiniz ancak ne olacağını kestiremediğiniz çeşitli sürprizler. Onlardan ne geleceğini, o ana dek öğrenemeyeceksiniz muhtemelen. Peki sıradaki ortak keyifli gününüz için siz onlara hediyelerini hazırladınız mı? Henüz değilse hediye çeklerinden bahsedelim. Kısıtlı bir zaman ve karmakarışık bir kafayla bile karşınızdaki insanı memnun edecek türden bir yenilikten. Çoğunluğumuzun sürdürdüğü yaşam tarzına renkli yenilikler katacak, bodo.com online deneyim mağazasının hediye kartlarını keşfedin! bodo’nun deneyim hediye kartları ile şehrin enerjisini hediye paketlerine sığdırın https://bodo.com/tr/hediye-karti/!

Hediye çeki nedir?

Sevdiklerinize sıradan hediyelikler sunmaktan bıkmadınız mı? Zaten sizi böylesine bir kararsızlığa ve alışveriş sırasında memnuniyetsizliğe sürükleyen durum da bu değil mi? Hediyeleşmek yalnızca eşyalarla mı sınırlı kalmalı? ‘’Tatil’’, ‘’Su Aktiviteleri’’, ‘’Romantik’’, ‘’SPA ve Masaj’’, ‘’Yemek Workshopları’’ gibi popüler kategorilerden, onlarca farklı kurumla yüzlerce deneyim sunan bodo.com, size hem yenilikçi hem de modern fikirler sunuyor. Bu deneyimleri ise hediye çekleri aracılığı ile sevdiklerinize sunabiliyorsunuz. Mağaza minimum ve maksimum bir aralık belirler sizler de bu aralıkta para ödeyerek kart satın alırsınız. Ödediğiniz tutar kadar bakiye barındıran bu kartı ya da çeki sevdiklerinize kendi hediyelerini seçebilmeleri için armağan edersiniz. bodo hediye çekleri, tam 9 aylık uzun bir süre içerisinde kullanılabilir. Her hediye kartında olduğu gibi nakde çevrilemez ancak sonsuza kadar aklınızda kalacak heyecanlara çevirebilirsiniz. E-sertifika yahut plastik kart olarak satın alabilirsiniz. Önce bodo.com’u ziyaret edip eşsiz deneyimleri keşfedin sonrasında satın alıp hediye çekiyle birlikte ulaşmasını bekleyin. Ne zaman ulaşacağını kendiniz belirleyebilirsiniz.

Hediye çeki ile neler alınır?

Bu haber sizi çok sevindirecek! bodo’da ki tüm deneyimleri bu kartlar aracılığı ile satın alabilirsiniz! Erkek kardeşinizin yaklaşan 18. yaş doğum günü benzersiz geçsin istiyorsanız, ‘’Arkadaş Grubu için Günlük Yat Gezisi’’ ona almak istediğiniz armağan olabilir. Arkadaşınıza vermek istediğiniz o sıra dışı mezuniyet hediyesi, ‘’Yamaç Paraşütü Tandem Uçuşu ve Video Çekimi’’ olabilir mi? Erkek arkadaşınızla geçirdiğiniz 3 muhteşem yılın ardından bu tanışma yıldönümü, ‘’İki Kişi için Jazz & Yelken’ ‘i hak etmiyor mu? bodo dan bir tanecik babanıza hem keyfini hem dinginliğini yerine getirecek olan, ‘’Geleneksel Kese Köpük Masajı’’ da alabilirsiniz. Evet, havalı fırsatlarla bodo’da çok özel hissedeceksiniz.

Editör: TE Bilişim