Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak eski İl Başkanı Varol Demirköse, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada İl Başkanlığı görevini “bir nevi kale komutanlığı” olarak nitelendirdi.

Demirköse, “Milliyetçi Hareket Partisi, Türk milletinin son kalesi, Türk milletinin kendisidir. İl Başkanlığı görevi bağlılık, hizmet ve liyakat yarışı niteliğindedir. Bu görevi hakkıyla yerine getirmek kadar zaman içinde nöbet değişimi de önemlidir. Zonguldak’ta da nöbet değişimi gerçekleşmiştir” ifadelerini kullandı.

MHP'de Hamdi Ayan ve Orhan Korkmaz’dan samimi buluşma
MHP'de Hamdi Ayan ve Orhan Korkmaz’dan samimi buluşma
İçeriği Görüntüle

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin takdirleriyle İl Başkanlığına atanan Orhan Korkmaz’ı tebrik eden Demirköse, yeni görevinde başarılar diledi. Görevi devreden önceki İl Başkanı Çağatay İpekçi’ye de bugüne kadar gösterdiği özverili çalışmalar için teşekkür ederek, bundan sonraki süreçte başarı temennisinde bulundu.

Demirköse açıklamasını, “Biz büyük bir aileyiz” sözleriyle tamamladı.