Ereğli ilçesinde batan geminin kayıp 11 mürettabatının bulunması için arama çalışmaları devam ediyor. Dalgıçlar gemi batığında kayıp mürettabata ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencilerinden İsrail'e tepki yürüyüşü! Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencilerinden İsrail'e tepki yürüyüşü!

Valilik, çalışmalarla ilgili yeni bir görüntü paylaştı. Dalgıçların yaptığı çalışmayla ilgili bilgi veren valilik, "19 Kasım 2023 tarihinde yurt genelinde meydana gelen olumsuz hava şartları nedeniyle Zonguldak ili Kdz. Ereğli askeri limanı mendireğinde batan Türk Bayraklı KAFKAMETLER isimli ticari gemideki kayıp 11 denizcimiz için;  21 Kasım 2023 tarihinde icra edilen arama kurtarma görevine 1 Sahil Güvenlik Helikopteri, 1 Sahil Güvenlik Uçağı, 6 Sahil Güvenlik botu, 2 DEGAK (Dalış Emniyet Güvenlik ve Arama Kurtarma Timi) ve 74 personel; İl Jandarma Komutanlığından 5 dalgıç ve 60 kişilik komando timi, AFAD´dan 3 personel ve bot ile aralıksız devam edilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." açıklamasında bulundu.

Editör: Melisa Sapaz