Devrek'te son Cuma namazını kılan Kaymakam Altay, vatandaşlarla son bir defa sohbet ederek vedalaştı. Devrek'te 4 yılı aşkın bir süredir görev yapan ve Hatay'ın Dörtyol ilçesine atanan Devrek Kaymakamı Ümit Altay, Devrek'le vedalaştı.

Cuma namazı sonrası kaymakamlık binası önünde kalabalık bir heyet tarafından karşılanan Kaymakam Altay, Kaymakamlık personeli, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, muhtarlar ve ilçe halkıyla vedalaştı ile vedalaştı. Kaymakam Altay, halkla vedalaşma anlarındaki samimi tavırlarıyla dikkat çekti.

YÖK kabul etti! Zonguldak'a daha fazla öğrenci gelecek! YÖK kabul etti! Zonguldak'a daha fazla öğrenci gelecek!

Vedalaşma sırasında kısa bir konuşma yapan Kaymakam Ümit Altay," 4 yıllık sürecin nasıl geçirdiğini inanın anlayamadık. Acısıyla, tatlısıyla sizlerle güzel ve anlamlı çalışmalarda bir araya geldik. Gönül isterdi ki biraz daha burada kalalım ve görev yapalım. Bu arada kalbini kırdığım insanlar varsa haklarını helal etsinler. Ben herkese hakkımı helal ediyorum. Gittiğim yerde de kapım sizlere daim açık olacaktır" dedi.

Kaymakam Altay'ın hafta sonu Devrek'ten ayrılarak pazartsi günü yeni görev yeri olan Dörtyol ilçesinde göreve başlaması bekleniyor.

Editör: U. G.