Berker Güven, Özgü Kaya, İclal Aydın, Veda Yurtseven, Reha Özcan ve Almila Ada gibi isimleri buluşturan Üç Kız Kardeş yeni sezon başladı. Nefes kesen bir sezon finali ardından 54. bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkan Üç Kız Kardeş dizisinde öyle bir gelişme yaşandı ki seyirci resmen ayağa kalktı. 

Zaman aşımına uğranan dizide Türkan ile Somer'in ayrılığı, Türkan'ın evliliği ve çocuğu derken seyirci adeta olayların hangisine şaşıracağını bilemedi. Ayrıca Üç Kız Kardeş'lerin de biribirine düşman oluşu gözden kaçmazken, seyirciyi asıl ayağa kaldıran olay ise Nesrin'in ölümü oldu! 

Herkesin bildiği gibi Üç Kız Kardeş İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanıyor. Oldukça önemli bir rola sahip olan Nesrin karakterini canlandıran İclal Aydın'ın aniden diziden çıkması herkesi şoke etti. 

Kızılcık Şerbeti'ne büyük şok! Feyza Civelek uyuşturucu alışverişinde Kızılcık Şerbeti'ne büyük şok! Feyza Civelek uyuşturucu alışverişinde

Sosyal medya kullanıcıları yaşanan bu flaş gelişmeyi, "Nesrin'in ölmesi çok saçma final yapın bence", "İclal Aydın diziden çıktıysa izlenmez" sözleriyle eleştirdi. 

Editör: Gül Pehlivan Al