Ekinlispor Gençlerbirliği’ni devirdi! Ekinlispor Gençlerbirliği’ni devirdi!

Karaman'da gerçekleşen FloorCurling Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi olan Devrek Anadolu Lisesi FloorCurling takımı, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'u makamında ziyaret etti. 
Ziyarete Devrek Anadolu Lisesi FloorCurling takımı öğrencileri ve Beden Eğitimi Öğretmeni Selçuk Sarı başta olmak üzere Okul Müdürü Siyami Akpınar'da yer aldı. 
Ziyarette konuşan Okul Müdürü Siyami Akpınar, Devrek Anadolu Lisesi FloorCurling takımı ve okuluna verdiği destekler nedeniyle Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'a teşekkür etti. 
FloorCurling Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi olan  Devrek Anadolu Lisesi FloorCurling takımını tebrik eden Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt sosyal medya hesabından şu ifadere yer verdi:"Karaman'da yapılan FloorCurling Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi olan Devrek Anadolu Lisesi FloorCurling takımı, Belediyemizi ziyaret ederek bizleri onurlandırdılar.
Türkiye Şampiyonası’nda 14 takım arasında final oynayan ve ikinci olan Devrek Anadolu Lisesi FloorCurling takımını oyuncuları Atahan Tapa ve Azra Kalaz'ı tebrik eder başarılarının devamını dilerim. İlçemizde spora ve sporculara imkanımız ölçüsünde destek oluyor, katkı sunuyoruz. Bundan sonra da destek olmayı sürdüreceğiz."

Editör: U. G.