Geçmiş dönem Belediye Başkan A.Adayı Adem Ayvacık, Gökçebey’e sahip çıkarak vatandaşlara Gökçebey’in doğal güzelliklerini ve kültürünü tanıtmaya başladı.
Zonguldak’ın tüm ilçelerinin stant açmasını ancak Gökçebey’in standının olmamasını sindiremeyen Ayvacık kendi çabası ile Zonguldaklılara ve Zonguldak’ı tanımak isteyen misafirlerine Gökçebey’i ve Gökçebey’in kalkınması için fikirlerini aktardı.

Ayvacık Z HABER’e konuşarak:
“Zonguldak Dernekleri Federasyonunun düzenlemiş olduğu Zonguldak Günlerinde Gökçebey Standımızın olmaması nedeniyle son dakika siz kıymetli hemşerilerimi temsil etmek adına Adem Ayvacık olarak ZONDEF’in katkıları ile Gökçebey standı açmış bulunmaktayım.
Kıymetli hemşerilerimizi Gökçebey’i tanıtmak Gökçebey’e sahip çıkmak adına standımıza çay içmeye davet ediyor selam ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.


ADEM AYVACIK KİMDİR?
04.10.1989'da Zonguldak’ın Gökçebey İlçesi'ne bağlı Hacımusa Herkime Köyü'nde doğdu. 5 yaşına kadar köyünde yaşadı. Ailesinin İstanbul’a göç etmesi ile öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2012 yılında özel bir firmada yönetici asistanı olarak başladığı işinde sırasıyla personel müdürlüğü ve finans ve idari işlerden sorumlu genel müdür yardımcılığı görevlerini halen sürdürmektedir.

26. dönem milletvekili genel seçimlerinde MHP Zonguldak Milletvekili A. Adayı oldu. Adem Ayvacık, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçiminde MHP Gökçebey Belediye Başkan Adayı oldu. 2023 Genel Seçimlerinde Adalet Ve Kalkınma Partisine Katılarak İstanbul ve Zonguldak Milletvekili Aday Adayı oldu.Siyaset hayatına 2023 Türkiye Yüzyılında Adalet ve Kalkınma Partisinde devam etmektedir.

Kayalıklardan atlamıştı! Selçuk Ceyhan hayatını kaybetti. Kayalıklardan atlamıştı! Selçuk Ceyhan hayatını kaybetti.

Editör: Melisa Sapaz