Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, TTK çalışanlarının aylık ücretlerinin ödemesi amacıyla yeni bir banka anlaşması belirlenmesi için 4 Kasım 2025 tarihinde kapalı zarf ve açık arttırma usulü ile ihale gerçekleştirileceğini söyledi.

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir yaptığı açıklamada şunları söyledi;Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile birlikte Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü (TTK) çalışanlarının aylık ve ücretlerinin ödenmesi amacıyla, 01.01.2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni bir banka anlaşması belirlenmesi için 4 Kasım 2025 tarihinde kapalı zarf ve açık arttırma usulü ile ihale gerçekleştirilecektir.

Görüşmeler, Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) tarafından yürütülecek olup anlaşma 3 yıllık olarak yapılacaktır.

Kamil Altun AK Parti İl Başkanlığı’nda: Çağlayan-Altun ne görüştü?
Kamil Altun AK Parti İl Başkanlığı’nda: Çağlayan-Altun ne görüştü?
İçeriği Görüntüle

Teşkilat mensuplarımıza duyurulur.” dedi.