Dalgalar arasında mahsur kaldı!. Saniye saniye kurtarma anı! Dalgalar arasında mahsur kaldı!. Saniye saniye kurtarma anı!

İYİ Parti’nin  ikinci sırasından Milletvekili adayı gösterildikten sonra CHP’den Kozlu Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Tolga Gören için Mansur Yavaş benzetmesi yapılıyor.

MHP kökenli olması ve İYİ Parti’den ikinci sıradan milletvekili adaylığına kadar yükselmesi nedeniyle CHP’de adaylık şansı bulup bulamayacağı merak edilen Tolga Gören CHP içinde her geçen gün daha fazla kabul görüyor.
Adayların anketle belirlenmesi yönündeki açıklamalar sonrası şansı yükselen Gören çalışmalarını sürdürüyor.

CHP ve Kozlu’nun ileri gelenleri ile aralıksız toplantılar yapan, görüşlerini alan Gören’in İYİ Parti’den gelmesiyle ilgili soru ve eleştiriler karşısında; “Kozluluyum. Hep Kozlulu oldum. Kozlu’nun her mahallesinde, her sokağında vatandaşlarımız ile kucaklaşıyoruz. Bunu sadece bugün yapmadık. Geçmişten beri bu sıcak ilişkilerimiz devam ediyor. 
Mansur Yavaş da MHP’den geldi ve bugün CHP’de başarılı bir belediye başkanlığı yaptığını görüyoruz. Biz de burada  yazılı olmayan bir ittifak sağlamış durumdayız. O nedenle kimse merak etmesin . Ben de Kozlu’nun Mansur Yavaş’ı olmak için hazırım” dediği öğrenildi.

Editör: U. G.