Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in uygulamaları Zonguldak CHP’de gündemde! Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in uygulamaları Zonguldak CHP’de gündemde!

14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri öncesinde Ak Parti milletvekili adayı Nejdet Tıskaoğlu seçim ziyaretleri kapsamında destek turlarına devam ediyor.
Bu kapsamda Milletvekili adayı Nejdet Tıskaoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve  personeli ziyaret etti. Ardından Gençlik Merkezi’nde gönüllü gençler ve spor salonlarında antrenör ve sporcularla bir araya geldiler. 
Ziyarette Zonguldak’ta gerçekleştirilen spor yatırımlarıyla her geçen yıl gelişen Zonguldak, gelişen Türkiye projelerini anlatan Ak Parti Zonguldak Milletvekili adayı Nejdet Tıskaoğlu ve Dr. Ömer Selim Alan gelecekte bu yatırımların kat kat artacağı ifade ettiler. 
Ayrıca Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan Türkiye Antrenörler Derneği Zonguldak Şubesi’ni (TÜFAD) ziyaret etti. TÜFAD Başkanı Ahmet Birdal, yönetim kurulu üyeleri ve antrenörlerle bir araya gelen Dr. Ömer Selim Alan, projeleri anlatarak destek istedi.
Ziyaretlerin ardından sosyal medya hesabından açıklama  yapan Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan şu ifadelere yer verdi: “Milletvekili adayımız Sn. Nejdet Tıskaoğlu ile birlikte Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Antrenörler Derneği Zonguldak Şubesi’ni ziyaret ettik. Misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyorum.”

Editör: Melisa Sapaz