Türkiye Tenis Federasyonunun düzenlenmesi ve organizasyonunu Türkiye’nin ilk kurulan tenis kulüplerinden olan ve bu nedenle tarihi bir değere sahip  Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübüne verdiği T100 Masters Tenis Turnuvasının Ana tablo karşılaşmaları  14-20 Ağustos tarihleri arasında oynanacak. 13 Ağustos'ta eleme  maçlarıyla başlayacak olan turnuva 14-20 Ağustos arasında yapılacak ana tablo mücadelelerinin  finalleriyle sona erecek. Turnuvanın tüm maç programları ve sonuçları Türkiye Tenis Federasyonunun internet sitesinde her gün yayınlanacak.

Turnuvaya İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir, Samsun, Trabzon, Denizli, Yalova, Sakarya, Bolu, Bartın ve Zonguldak'tan 78 erkek 46 kadın olmak üzere toplam 124 tenisçi katılacak. Turnuvaya katılacak sporcular dereceye girerek kupa ödüllerine uzanmak için mücadele edecekler. Ayrıca tenisçiler kazanacakları puanlar ile milli takıma girme yolunda üst sıralara tırmanmak için de ter dökecekler.

Hasan Bircan dualarla uğurlandı! Hasan Bircan dualarla uğurlandı!

Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün Başkanı Çetin Özçep yaptığı yazılı açıklamada; Zonguldak kentini 72 yıldır tenis sporunda başarıyla temsil eden, yetiştirdiği başarılı tenisçiler ve antrenörlerle ülke sporuna hizmet veren  Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübünün düzenlediği büyük organizasyonlarla da kentin sportif ve turistik anlamda tanıtımına da katkılar sağladığını ifade etti.

Başkan Özçep, 1951 yılında yapılmış olan tarihi tesislerini çağdaş seviyelere getirdiklerini ve bu tesislerde Zonguldak'ta yaşayan her yaştan sporcuya hizmet verdiklerini söyleyerek tüm tenis severleri Kulüplerinde yapılacak olan TTF T100 Masters tenis turnuvasını izlemeye davet etti.

Editör: Kağan İslamoğlu