Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Gelikspor’da yönetim, 2023-2024 sezonu öncesinde güçlü bir kadro için kolları sıvadı.  Gelikspor yönetimi, bugün ilk önce teknik direktör olarak eski futbolcularından  Savaş Esen ile anlaşarak takımın başına getirdi.  Teknik direktör Savaş Esen’in ardından Gelikspor yönetimi, eski kalecisi Özcan Ataman ile yine eski oyuncusu sol kanatta görev yapan Hakan Kapukıran ile 1930 Bafraspor ‘dan sağ kanat oyuncusu Furkan Sefa Bulanık ile anlaşarak kadrosuna kattı.  
Teknik direktör Savaş Esen başta olmak üzere, Özcan Ataman,  Hakan Kapukıran ve Furkan Sefa Bulanık Gelikspor Kulüp Başkanı Resul Cesur ile bir araya gelerek kendilerini  mavi beyazlı yapan imzayı attılar.  
Bu sezon Deplasmanlı Süper Amatör Lig’de şampiyon olarak BAL ligine yükselmek isteyen Gelikspor Kulüp Başkanı  Resul Cesur, bunun içinde güçlü bir kadro için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Eski Milli futbolcu Batuhan Karadeniz; "Şut yok maçta! Düşürün ikisini de! Onca emek var ya!" Eski Milli futbolcu Batuhan Karadeniz; "Şut yok maçta! Düşürün ikisini de! Onca emek var ya!"

Editör: Melisa Sapaz