Sezonun ilk maçında deplasmanda Mardin 1969’a 4-0 mağlup  olan Karabük İdman Yurdu’da  teknik direktör Zafer Ulusal’ın maçın ardından istifa etmesi şehirde şok etkisi yarattı.  

Zafer Ulusal ekibi ile birlikte Karabük’ten istifa ettiği konusunda yazılı basın açıklaması yaptı. Ulusal’ın yapmış olduğu açıklama şu şekilde: “Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda  yaklaşık 1 senedir  görev yaptığım ve Profesyonel Lige çıkma heyecanı yaşadığımız Karabük İdman Yurdu Teknik Direktörlük  görevimden ekibimle birlikte istifa ediyorum. 

Şaibeli maç CHP'li milletvekillerini ikiye böldü! Şaibeli maç CHP'li milletvekillerini ikiye böldü!

Bugüne kadar bizden desteğini esirgemeyen  Kulüp Başkanıza, Yönetim Kurulu üyelerimize, Kulüp personelimize, futbolcularımıza ve aynı zamanda bu süreçte hep yanımızda olan Büyük Karabük taraftarına teşekkür ediyorum. Bundan sonrası süreçte kulübümüzün menfaatleri  doğrultusunda her türlü desteği vereceğimin bilinmesini istiyor, başarılar diliyorum.”
Bilindiği gibi teknik direktör Zafer Ulusal ve ekibi 2022-2023 sezonunda Karabük İdman Yurdu’nu BAL’da şampiyon yaparak 3. Lige taşımıştı.

Editör: Melisa Sapaz