Alaplı'da şüpheli araçta uyuşturucu ele geçirildi! Alaplı'da şüpheli araçta uyuşturucu ele geçirildi!
Alaplı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Nuri Tekin, son araç konvoylu seçim çalışması yaptı. Sahil parkta toplanan yüzlerce araçla gelen vatandaşlarca meşaleler yakılarak ve gençlerin “En büyük başkan bizim başkan” “Nuri Başkan” sloganları atılarak karşılanan Tekin konuşma yaptı.
Tekin; “Seçim çalışmalarımızın sonuna geldik. Her gittiğimiz yerde aşırı bir ilgi ve sevgi seliyle karşılaşıyoruz. Alapli bizi seviyor, biz de Alaplı’yı seviyoruz. İnsallah Pazar günü de sandıktan başarılı bir sonuçla çıkacağız. Bütün anketlerde önde çıkıyoruz.  Her gittiğimiz yerde büyük destek görüyoruz. İnşallah sizlerin desteğiyle, hemşehrilerimizin desteğiyle zafer bizim olacak, kazanan biz olacağız. Ben sizinle hep beraberim, sokaklardan geldim, hep sokaklardayım“ dedi.
Tekin, “Beni burada karşıladığınız için Allah razı olsun. Sizleri seviyorum, Alaplı’yı seviyorum.  Ben siyaset yapmıyorum. Sokaklardan geldim, olduğum gibi konuşurum. Sizlerden biriyim. Allah’a çok şükür Alaplı’da sizlerle beraber çok güzel hizmetler yaptık. Tekrardan yine sizlerle beraber güzel hizmetler yapacağız. Sadece seçim zamanı değil, her zaman sizlerin yanındaydım. Yine her zaman sizlerin yanında olacağım. Yenimahalle’ye park, bahçe, spor sahası çevre düzenlemeleri yaptık, inşallah 31 Mart’tan sonra Ahmet muhtarımla daha güzel hizmetler yapacağız. Desteklerinizi bekliyorum” şeklinde konuştu.
Editör: Şeyma Kaya