Adalet isteyenler yurt dışına kaçtı! Dina davasında karar! Adalet isteyenler yurt dışına kaçtı! Dina davasında karar!

Zonguldak’ta Zonguldakspor’a yapılacak yardımların önünü kesenler; “Zonguldakspor’a değil falanca cemaate verin” diyerek arkadan telefon açanlar bu haberi iyi okusun.

Safranbolu Kültür ve Turizm Vakfı Başkanı, hayırsever iş insanı Şefik Dizdar Karabük İdman Yurdu’nu bağışta bulundu. Profesyonel Lige Yükselen Karabük İdman Yurdu Futbol Takımına katkı sağlamak amacıyla İş İnsanı Şefik Yılmaz Dizdar, başlangıç olarak kendi adına kulübe 500 Bin TL. bağışta bulundu. Kulüp Başkanı Adem Aydım yaptığı açıklama ile İş insanı Şefik Dizdar’a teşekkür etti.

DESTEKLERİNİ DEVAM ETTİRECEK
Aydım açıklamasında şu ifadeleri kullandı:“ Değerli Büyüğümüz İş İnsanı Şefik Yılmaz Dizdar beyefendiye projelerimizi anlattığımız ilk andan itibaren destek vereceğini kendisi bizlere ifade etmişti. İlk olarak kendi adına kulübümüze yapmış olduğu bağış dolayısıyla camiamız ve Karabük’ün geleceği adına müteşekkiriz. İnşallah Karabük’te değerli büyüklerimiz ve taraftarımız ile birlikte özlenen günlere hep birlikte ulaşacağız. Ben yeniden yapmış olduğu bağıştan dolayı Şefik Yılmaz Dizdar beyefendiye teşekkür ediyor, sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi.

Editör: Melisa Sapaz