CHP Zonguldak Belediye Başkan aday adayı Tahsin Erdem, CHP İl parti binasında yaptığı basın açıklamasında; “Bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum". Dedi.

Erdem'in açıklaması şu şekilde:

Herkes tabii ki bu süre zarfında bütün projelerini anlatması beklenmez ama genel başlıklarına neler yapılabileceğini anlattık. Tabii ki muhtemelen anket olacak. Peşinden eğer gerek kalırsa ön seçim olacak. Tabii onların genel merkezin değerlendirilmesi. Ama ön seçimin sonuç itibariyle daha adaletli olacağına ve ilk öncesinden kimi çıkarsa kim çıkarsa arkadaşlarımızdan, yedi arkadaşlarımızın hangisi çıkarsa çıksın? Kesinlikle yanında olacağız. Sonuna kadar seçim sonuna kadar çalışacağız. Hiçbir destekten kaçınmayacağız. Bunu söyleyebilirim. Tabii ki ‘şunlar şunlar yapılacak’ diyebiliriz. Bunlar tabii ki adaylıktan sonra herkesin bir proje bak orada çalışılıyor. Hem sosyal belediyecilik anlamında hem teknik anlamda bugün yapıldığını ya da nasıl yapıldığını ya da nasıl eksik yapıldığını, nasıl israfların yapıldığını hepsini biz genel başkanlarda söyledik. Bu tasarrufu hangi kaynaklarla nerelere aktarılabileceğini, nelerin yapılabileceğini ben mesleğim itibariyle ben çok iyi biliyorum.  Bunu da çok iyi yapacağımın kanaatindeyim. Sosyal belediyeciliği çok iyi yapacağız kanaatinizi. Türkiye'nin bugün durum itibariyle geldiği noktada sosyal belediyeciliğe bakan bakmamak mümkün değil. Çünkü insanlarımızın maddi durumu olmayan insanlarımızın ya da kıyıda köşede kalmış insanların tamamına elimizin değeceğini söyleyebilirim. Bunu samimiyetle söylüyorum. Her platformda da bununla beraber Zonguldak olarak bunlar yüzleşmek durumundayız. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. Yani bütün aday arkadaşlarıma, aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

“DENEYİMLERİMLE İSPATLAYACAĞIM”

Kamil Altun pazarın nabzını tuttu! Kamil Altun pazarın nabzını tuttu!

“Fırat Birkan Zonguldak'a mimar lazım dedi. Siz Zonguldak'a muhasebeci lazım diyor musunuz?” şeklindeki soruya Erdem, “Tabii ki yani Zonguldak'a mimar da lazım. Mali müşavir de lazım. Ama bütün bu yapılacak olan harcamaların hesabını kitabını en ekonomik şekilde israfa uğramadan,uğratmadan Zonguldak'ın kaynaklarını kamunun kaynaklarını yetimin hakkını en iyi şekilde kullanacağımı, kamu zararına karşın neler yapılması gerekirse bütün tedbirleri bu yaşıma kadar, biriktirmiş olduğum deneyimlerle bunları ispatlayacağımı düşünüyorum” diye konuştu.

Editör: Bekir Ekici