Zonguldak İl Hakem Kurulu ise  zorlu ve önemli karşılaşmaların hakemlerini de açıkladı.  
4 MART CUMARTESİ
4 Şubat Cumartesi günü Fener Sahası’nda saat 13:30’te oynanacak olan Elvanpazarcıkspor- Akınspor karşılaşmasını İsmail İnam yönetecek.  İnam’ın yardımcılığını ise Berivan Arıcan ve Şaver Şentürk yapacak. Elvanpazarcıkspor 4 puanla son sırada yer alırken,  Akınspor  ise 38 puanla 3. sırada yer alıyor.  
4 Şubat Cumartesi günü Gelik Sahası’nda saat 14:00’te Gelikspor-Çaydeğirmeni Belediyespor karşı karşıya gelecek.  Bu önemli karşılaşmayı ise Deniz Kardaş yönetecek. Kardaş’ın yardımcılığını Yunus Emre Yüksel ve Ferhat Korum yapacak.  Gelikspor 26 puanla 5. sırada yer alırken, Çaydeğirmeni Belediyespor ise 25 puanla 6. sırada yer alıyor.
5 MART PAZAR
5 Mart Pazar günü saat 14:00’te Mavi Şimşekspor ile Alaplı Belediyespor Çatalağzı Stadı’nda karşılaşacak.  Bu zorlu karşılaşmayı  Bayram Çiv yönetecek.  Çiv’in yardımcılıklarını ise Melih Kaya ve İsmail İnam yapacak. Mavi-Şimşekspor 34 puanla 4. sırada yer alırken,  Alaplı Belediyespor ise 39 puanla lider durumda.  
5 Mart Pazar günü Çaycumaspor- İhsaniyespor arasındaki karşılaşma saat 14.00’te Çaycuma İlçe Stadı’nda oynanacak. Müsabakayı Serkan Köse yönetecek. Köse’nin yardımcılığını da Mert Çolak ve Ferhat Korun yapacak. Çaycumaspor 22 puanla 8. sırada, İhsaniyespor ise 23 puanla  7. sırada.
Filyos Sefercikspor-Kilimli Belediyespor karşılaşması ise büyük çekişmeye sahne olacak. Kümede kalma mücadelesi veren Filyos Seferciskpor ile şampiyonluk müccadelesi veren Kilimli Belediyespor karşılaşacak.  5 Mart Pazar günü saat 14.30’da oynanacak olan bu önemli karşılaşmayı Hakan Aydın yönetecek. Aydın’ın yardımcılıklarını ise Murat Kaskun ve Okan Karakök yapacak. 
5 Mart Pazar  günü bir diğer karşılaşma  Çiğdemlispor ile Yenimahallespor karşılaşacak.  Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda saat 16.45’te başlayacak olan müsabakayı Mücahit Karakurt  yönetecek. Karakurt’u yardımcılıklarını ise Tayfun Kurnaz ve Ferdi Tatoğlu yapacak.  Ayrıca Çiğdemlispor  19 puanla 9. sırada bulunurken, Yenimahallespor ise  12 puanla 12 sırada yer alıyor.  
PUAN DURUMU