İtalya'da Dünya şampiyonu olan Zonguldaklı  Nazım Çelik Zonguldak'a ve Türkiye'ye gurur yaşattı.

15-23 Ekim 2021 tarihleri arasında İtalya’nın Jesolo şehrinde gerçekleştirilen Kick Boks Dünya Şampiyonası’nda Kick Boks sporcusu Nazım Çelik rakiplerini yenerek finale yükseldi.

Final müsabakasında ise dünyanın en iyi sporcularından biri olan Ramal Aslanov ile karşılaşan Nazım Çelik, rakibini devirerek dünya şampiyonu oldu. 

DEĞERİNİ BİLMEDİLER, ŞİMDİ DÜNYA TANIYOR

Zonguldak’ın Devrek İlçesi’nde doğup büyüyen ve Bekir Kaya’nın yetiştirdiği Kick Boks sporcusu Nazım Çelik Zonguldak'a ve Türkiye'ye gurur yaşattı. 
Ancak Bekir Kaya hoca sosyal medya hesabından öğrencisini kutlarken, Zonguldak'ın ise ilgisizliği nedeniyle sitemde bulundu. 
Kaya yaptığı aöıkmada şu ifadelere yer verdi "İtalya'da yapılan Dünya Kick Boks Şampiyosın'da Final de Dünyanın en iyi sporcularından Ramal Aslanov'u yenerek Dünya Şampiyonu olan Nazım Çelik kardeşim, yıllarca Zonguldak ilimizi ulusal ve uluslararası maçlarda temsil etti. Ne yazık ki değerini bilmediler onure bile etmediler. Şimdi Dünya tanıyor Allah yolunu açık etsin İnşaAllah kardeşim başarılar."ifadelerine yer verdi

HAKAN YÜKSEL TEBRİK ETTİ

Dünya Şampiyonu olan Zonguldaklı sporcu Nazim Çelik'i  kutlayan Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, “15-23 Ekim 2021 tarihleri arasında İtalya’nın Jesolo şehrinde yapılan Kick Boks Dünya Şampiyonasında Dünya Şampiyonu olan Sporcumuz Nazım Çelik' i tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim