Afyon deplasmanında aldığı galibiyet ile liğde kalmayı garantileyen Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Barış Şeref’in maç sonu sözlerine Zonguldakspor Taraftarlar Derneği Başkanı Tuncay Cihan’dan tepki geldi. Ligde kalmanın verdiği mutluluk ile saha içinde toplanarak şampiyon olmuşçasına sevinen futbolculara yönelik bir konuşma yapan Şeref; “Şu kadar topluluğa bir Zonguldak bakamadı” sözleriyle dikkat çekmişti.

“ZONGULDAK OLMASA SEN O MAÇA ÇIKAMAZDIN!”
Zonguldakspor Taraftarlar Derneği Başkanı Tuncay Cihan, o görüntüleri paylaşarak şunları söyledi;
“Dün oynanan Zonguldak Kömürspor maçından sonra  takımın teknik direktörünün maçın heyecanıyla yaptığı açıklamadan duyduğum üzüntüyü dile getirdim.
 Heyecanına ve cahilliğine verdiğim o konuşmayı esefle kınadığımı ve lafımın arkasında olduğumu tekrar tekrar dile getiriyorum.
Hiç kimse ama hiç kimse halktan, taraftardan büyük değildir.
Zaman zaman  her olumsuzluklara rağmen yeri ve zamanı geldiğinde takımına, halkına ve Zonguldak’a sahip çıkan bir şehir. 
Senin o cümleyi kullanmanı, cahilliğine ve maçın heyecanına kapılmana bağlı bir refleks olduğuna inanmak istesek de bu şehre bir özür dilemen gerektiğini  düşünüyorum.
Bir an önce bunu gerçekleştir
 Unutma ki Zonguldak olmasa idi Zonguldak halkı olmasa idi  Zonguldak vekilleri, her şeyden önemlisi Zonguldak şehrini temsil eden valimiz olmasa idi
Sen o maça çıkamazdın hoca.
Herkes haddini ve yerini bilecek”

Editör: TE Bilişim