TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Crıptoswaps Zonguldak Kömürspor, ikinci yarı öncesi kampa girdiği Antalya’da günde yaptığı çift idmanla hazırlıklarını sürdürüyor. 
Temsilcimiz, Antalya kampının 2. gününde sabah antrenmanı ile başladı. Teknik Direktör Şenol Demir  yönetiminde çalışan ve sabah antrenmanında kuvvet çalışması gerçekleştiren Crıptoswaps Zonguldak Kömürsporlu futbolcular, günün ikinci antrenmanında  5’e 2 top çalışması ve çift kale maç yaparak günü tamamladı. 
KÖMÜRSPOR, 8 OCAK CUMARTESİ VANSPOR İLE KARŞILAŞACAK
Crıptoswaps Zonguldak Kömürspor’un Antalya’taki ilk hazırlık müsabakası  8  Ocak Cumartesi günü 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden  Vanspor ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz, Ziraat Türki Kupası eleme maçında Vanspor ile karşılaşmış ve bu karşılaşmayı ise 1-0 mağlup ayrılarak kupadan elenmişti.   
YÜKSEK ÜCRETLER SIKINTI YARATIYOR
Kadrosuna Yunus Emre Mertoğlu ve Tezcan Gökmen’i kazandırabilen Crıptoswaps Zonguldakspor yönetim, eksik mevkilere transfer yapabilmek için bir çok oyuncu ile görüşmelerine devam ediyor. Yaklaşık 15 oyuncu ile görüşen yönetim, oyuncuların yüksek ücretleri nedeniyle geri adım attığı öğrenildi. Hem Crıptoswaps Zonguldak Kömürspor’a faydalı hemde ücret konusunda uygun olabilecek oyuncular arayan yönetimin kadroya ne gibi oyuncular kazandıracağı da merak konusu haline geldi.

Editör: TE Bilişim