Deplasmanlı Süper Amatör Lig ekiplerinden Kozlu Belediyespor’da kulüp Başkanı Deniz Yayalar, 2021-2022 sezonu öncesinde güçlü bir Kozlu Belediyespor yaratmak için çalışmalara şimdiden başladı.

Yeşil-Beyazlı yönetim, gelecek sezon öncesinde ilk olarak Sarayspor’un Kulüp Başkanı ve antrenörü Turan Altıntaş’ı takımın başına getirmek için görüşmelere başladığı öğrenildi. 

Kozlu Belediyespor Kulüp Başkanı Deniz Yayalar, başarılı teknik direktör Turan Altıntaş ile kulüp binasında bir araya gelerek görüşme yaptığı ve bu görüşmenin de olumlu geçtiği öğrenildi. 

Her iki tarafında birkaç gün içinde bir kez daha bir araya geleceği ve yüzde 99 her konuda anlaşarak yeni sezonun planlamasını şimdiden yapacağı da aldığımız bilgiler arasında. 

Kulüp Başkanı Deniz Yayalar, Turan Altıntaş’ın resmi imzayı atması halinde yeni sezon için transfer çalışmalarına da erken başlayacağı öğrenildi.  

Bilindiği gibi Turan Altıntaş, Sarayspor’u kurduğu günden buyana birçok topçu yetiştirerek Süper Lig başta olmak üzere, 1. Lig, 2 Lig 3. Lig ve Amatör Lig’e çok sayıda futbolcu kazandırdı.  Zonguldak’ta en köklü alt yapıya sahip olan Sarayspor’un Kulüp Başkanı ve Teknik Direktörü Turan Altıntaş, ilk kez Deplasmanlı Süper Amatör Lig’de bir takım çalıştıracak. 

Öte yandan Kozlu Belediyespor, bu sezon için güçlü bir kadro kurmuş ancak,  TFF pandemi nedeniyle Süper Lig maçlarını oynatmama kararı almıştı. Bu nedenle de Kozlu Belediyespor anlaştığı 24 futbolcu ile de mecburen yolları ayırmıştı.

Editör: TE Bilişim