Türkiye Futbol Federasyonu 2021-2022 futbol sezonu öncesinde Antrenör lisans kursu ve sertifika ücretlerini açıkladı.

Reklamların çok yüksel olması nedeniyle Zonguldak başta olmak üzere diğer illerin teknik Direktörleri ve adaylarını çılgına çevirdi.  

Teknik Direktörler ve adayların lisans kursu ve sertifika ücretlerini yüksek olması nedeniyle sosyal medya hesaplarından TFF’ye tepki gösterdi.  

FİYATLAR UÇTU SOSYAL MEDYA YIKILDI
UEFA Pro Lisans, UEFA Elit A Lisans, UEFA A Lisans, UEFA B/A Birleşik Lisans, UEFA B Lisans, atletik performans antrenörlüğü, TFF A Kaleci, Çocuk futbolu, TFF B Kaleci, TFF Grassroots C, TFF Gönüllü Liderlik, Maç Analizi Antrenörlüğü, Oyuncu ve Maç İzleme Antrenörlüğü, TFF Futsal Antrenörlüğü, Plaj Futbolu antrenörlüğü ve Profesyonel Futbol Yöneticiliği gibi eğitim kurslarını kapsayan ücretlendirme kapsamında en yüksek rakam, 100 bin TL ile UEFA Pro Lisansa ait. Bunu 50 bin TL ile UEFA B/A Birleşik kurs ve 45 bin TL ile UEFA Elit A lisans izliyor. UEFA A lisansın 35 bin TL olduğu çizelgede, UEFA B lisans 25 bin TL, atletik performans antrenörlüğü 15 bin TL olarak belirtildi. TFF Grassroots C lisansıyla antrenörlüğe yeni başlayacak adaylar ise, 5 bin TL karşılığında kurs eğitimi alabilecek. Gönüllü liderlik için bile 2 bin TL ücret isteyen TFF’nin, rakamları yeniden

İŞTE O FİYATLAR:

Editör: TE Bilişim