Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un eski stoper oyuncusu Rıdvan Coşkun,  Bölgesel Amatör Liglerin başlamaması nedeniyle TFF’ye isyan etti.  Coşkun, Düğünlerini erteleyenler ve en kötüsü psikolojik sıkıntılar yüzünden kötü yola düşen insanlar var. Bunların suçlusu sizlersiniz diyerek TFF’ye tepkisini dile getirdi.  
 

 İŞTE RIDVAN ÇOŞKU!NUN İSYANI 
Bölgesel Amatör Lig ekilerinden Bergama Belediyespor futbolcusu olan Rıdvan Coşkun’un sosyal medyadan yaptığı paylaşım şu şekilde:“Eger bir Makamda oturuyorsanız o koltuğun hakkını vereceksiniz yoksa o koltuğun hakkını verenlere bırakacaksınız. (Bu iki seçenektede Hak-Hukuk- Adaleti içinde barındırıyor) Aylardır Türkiye'de spor camiasını geçtik Sporla alakası olmayan insanlar bile Amatör Futbol Camiasının mağduriyetinden haberdar.
Hepimizin beklentisi belli duamız belli duyan belli ama sorun ne neden bu sorumluluğu alması gerekenler almıyor Neden bu kadar kaosa krize engel olmuyorlar.
Herkes her şeyin farkında aslında çıkın Delikanlı gibi Ya Oynatmıyoruz deyin Yada Oynatıyoruz deyin.
Aylardır 10 binlerce kardeşimizi binlerce Hocamızı yüzlerce kulübümüzü ve Başkanlarımızı ve en önemlisi Türkiye geneli milyonlarca taraftarlarımızı idare etmekten, Sizleri arayıp sormaktan, bize bilim kurulu sağlık kurulu demenizden bizimde elimizde değil demenizden bıktık kısaca Sizin yürekli olup sizin cevap veremediğiniz sorumluluk alamadığımız her şeye karşı umutlanıp utanmaktan BIKTIK USANDIK YETTİ GAYRİ
Sizin yüzünüzden Askerliğini yakanlar, Evliliğini bitirenler, Ailesi dağılanlar, Evinden kaçanlar, Bankalara borçlanıp ödeyemenler, Kirasını ödeyemeyenler, Düğünlerini erteleyenler ve en kötüsü psikolojik sıkıntılar yüzünden kötü yola (hap veya uyuşturucu) işte bu yazdıklarım ve yazmaya utandığım bir sürü sebebin nedeni SİZLERSİNİZ.
Asıl KONUŞMASI gerekenler SUSTUKÇA bütün vebali günahı üzerinizedir bilesiniz. Benden demesi”

Editör: TE Bilişim