Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zongulak Kömürspor, Sancaktepe ile yarın saat 14.00’da Devrek ilçe Stadı’nda oynayacağı erteleme karşılaşmasının hazırlıklarını bugün yaptığı çalışma ile tamamladı.

Kırmızı- Lacivertli temsilcimiz koşu ve ısınma hareketleri ile başladığı antrenman 5’e 2 top çalışması ile devam etti.

Teknik Adam Barış Şeref yönetimindeki idmanda oyuncuların taktik çalışması tamamlandı.

Bugün itibariyle hazırlıklarını tamamlayan temsilcimiz yarın oynayacağı Sancaktepe maçı öncesinde kendi tesislerinde kampa girerek maçın başlama saatini beklemeye başladı.

Ayrıca Kırmızı-Lacivertli ekipte, sakatlığı devam eden Serbay Yağız ve kadro dışı kalan Batuhan Yılmaz dışında sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

KAZANIRSA ALTTAKİ TAKIMLARLA FARKI AÇACAK
Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, yarın Devrek İlçe Stadı’ndaki oynayacağı Sancaktepe’yi yenmesi halinde düşme hattıyla aradaki puan farkını 12’ye çıkaracak. Alttaki takımlarla arayı tamamen açmayı hedefleyen temsilcimiz, bu maçtan mutlak galibiyetle ile ayrılarak rahat bir nefes almak istiyor.

RAKİBİ YAKINDAN TANIYALIM
Sancaktepe, ikinci yarıda büyük düşüş içinde. Ligin ilk devresini 22 puanla 12’nci sırada tamamlayan İstanbul ekibi, ikinci yarıda şuana kadar oynadığı 10 maçta henüz puan alamazken, rakip filelere de gol atamadı. Sancaktepe puan cetvelinde 16. sıraya kadar gerilemesine neden oldu. Hafta arası maçında Afyonspor’a 2-0 mağlup olarak üst üste 10’uncu yenilgisini alan Sancaktepe, Zonguldak Kömürspor maçıyla ligde 29, ikinci yarıda 11’inci sınavını verecek.

KÖMÜRSPOR 28 MAÇTA 29 PUAN TOPLADI
Kırmızı-lacivertli temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ligde oynadığı 28 maçta 7 galibiyet, 8 beraberlik ve 13 yenilgi ile 29 puanla 12. sırada yer alıyor. Ayrıca Kırmızı- Lacivertli temsilcimiz kalesinde 40 gol görürken, rakip filelere ise 26 gol kaydetti.

SANCAKTEPE 28 MAÇTA 22 PUAN TOPLADI
Sancaktepe ise ligde oynadığı 28 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 18 yenilgi ile 22 puanla 16. sırada yer alıyor. Sancaktepe kalesinde 59 gol görürken, rakip filelere ise 26 gol kaydetti.

HASAN AVCI DÜDÜK ÇALACAK
Zonguldak Kömürspor- Sancaktepe karşılaşmasını İzmir Klasman Hakemi Hasan Avcı yönetecek. Avcı’nın yardımcılıklarını ise İzmir bölgesinden klasman yardımcı hakemi Hüseyin Kıvanç Durmaz ve Denizli bölgesinden klasman yardımcı hakem Muratcan Ilgaz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise İzmir bölgesinden klasman hakemi Reşat Onur Coşkunses görev yapacak.

Editör: TE Bilişim