TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da Teknik Direktör Şenol Demir, Kırşehir Belediyespor karşısında alınan 2-0’lık galibiyeti değerlendirerek Cumartesi günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynanacak olan Nazilli Belediyespor karşılaşması hakkında da açıklamalarda bulundu.

Demir, Kırşehir Belediyespor galibiyeti sonrasında Niğde Belediyespor’u da yenerek çıkışlarını sürdürmek istediklerini dile getirdi.

Ayrıca Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nın açık tribünlerinin biran önce açılması konusunda yetkililere çağrıda bulunan Demir, ‘’ Açık tribünlerinin bir an önce açılması lazım. Taraftar desteği çok önemli. Eğer açık tribün açılırsa her iki taraftan da yapılacak destekle müsabakalarda daha konsantre şekilde mücadele ederiz.’’ İfadelerine yer verdi.  

‘’ÇIKIŞIMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ’’

Kırşehir Belediyespor galibiyeti sonrasında Niğde Belediyespor’u da yenerek çıkışlarını sürdürmek istediklerini belirten Demir, “Lig uzun, oynanmamış 30 hafta daha var. İşin daha çok başındayız. İyi bir başlangıç yaptık. Önemli bir deplasman galibiyeti. Moral ve motivasyon açısından önemliydi. İnşallah bize çok şey katacaktır diye düşünüyoruz. Devamını getirme adına çalışmalar yapacağız. Nazilli maçı da çok ciddi. Nazilli maçını da değerlendirip 3 puan alarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Önümüzdeki hafta 3 müsabaka var. İnşallah iyi sonuçlar almaya devam edeceğiz.” dedi.

‘’ YETKİLİLERE SESLENDİ’’

Açık tribünlerin biran önce açılması konusunda yetkililere çağrıda bulunan Demir, ‘’  Müsabakalarda taraftar desteği çok önemli. Cumartesi günü oynayacağımız maça tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Benim buradan yetkililere bir çağrım olacak. Açık tribünlerin bir an önce açılması lazım. Taraftar desteği çok önemli. Eğer açık tribün açılırsa her iki taraftan da yapılacak destekle müsabakalarda daha konsantre şekilde mücadele ederiz. Yetkililerin bu çağrımızı dikkate almalarını istiyoruz ”dedi

''ŞAMPİYONLUK YAŞADIĞIM EKİP''

Teknik ekibinde yer alan Barış Şeref,  Remzi Özdoğru, Yaşar Kabakçı ve Kenan Aşkan  ile ilgili de  konuşan Teknik Direktör Şenol Demir, “Hayırlı olsun. Beraber şampiyonluk yaşadığımız bir ekip. Başarılı olmayı çok istiyoruz. Çıkmış olduğumuz bu yolda Allah utandırmasın.” İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim