TFF 2. Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da Romanya’da yaşayan iş insanı olan Sabit Danış'ın tek liste ile gireceği ve başkan olacağı kongre 5 Haziran Pazar günü saat 13.00'da Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası TSO'da yapılacak.

İş insanı Sabit Danış başkanlığında güçlü bir yönetim ile 2022-2023 sezonuna girmesi beklenen Zonguldak Kömürspor'da Zonguldak ve spor severlerin en çok merak ettiği tek şey yönetimde kimlerin olacağı.

Seçime son iki gün kala yönetimde kimlerin olacağı henüz belli olmazken, Zonguldak Kömürspor'un başkanı olması beklenen Sabit Danış'ın kongre öncesinde yeni yönetimi açıklaması bekleniyor.

Özellikle Sabit Danış’ın, yeni yönetiminde Zonguldak, ilçeler ve il dışından olmak üzere bugüne dek yönetimde hiç yer almamış önemli isimlere yer vereceği aldığımız bilgiler arasında.

Öte yandan kongre öncesinde Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, TSO Başkanı Metin Demir, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı olmak üzere bir çok önemli isimleri ve firmaları da ziyaret eden Sabit Danış, yeni sezonda Zonguldak Kömürspor'u hedefe taşıma adına bu isimlerden maddi-manevi destek istedi.

Bu görüşmeler sonrasında görüşülen isimlerin Sabit Danış'a Zonguldak Kömürspor' un bir üst lige çıkması adına hem destek hem de maddi-manevi konusunda destek olacaklarının da sözünü verdikleri öğrenildi.

Sabit Danış ve yönetimi 5 Haziran Pazar günü saat 13.00'da yapılacak Kongrenin ardından resmen göreve gelerek yeni sezon için kolları sıvayarak çalışmalara başlayacak.

Editör: TE Bilişim