Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Karacan, Alaplı’nın ihtiyacı olan Gençlik Merkezi’nin ramazan ayı içinde açılacağını ifade etti.

Gençlik Merkezi’nin kira sözleşmesi için Alaplı’ya gelen Zonguldak Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Alaplı İlçe Spor Müdürü Erhan Yavaş, Kdz.Ereğli İlçe Spor Müdürü Serkan Keleş, Zonguldak Spor Şube Müdürü Faruk Gökkaya, Yatırım İşletmeler Şube Müdürü Gökhan Söylemez, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Karacan’ı ziyaret etti.

Ramazan ayı içerisinde Gençlik Merkezinin hizmete gireceğinin müjdesini veren Karacan; “Gençlik merkezi binasının yapılıncaya kadar 500 metrekarelik bir yer kiralamıştık. Burada gençlerimizin spor yapmaları için ortam oluşturduk. İçinin tadilat aşaması son aşamaya geldi. Kira sözleşmesi ve yer tutumu için de Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve beraberindeki heyet ile birlikte Alaplı’mıza geldiler. Gençlik Merkezimizi nasip olursa üç hafta içinde hizmete sokacağız. Tüm Alaplılı vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Editör: TE Bilişim