TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 27. haftasında sahasında Karacabey Belediyespor’a 0-1 mağlup olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da galibiyet hasreti 6 maça çıktı.

Lig’de en son ilk yarının son maçı olan 19. Hafta müsabakasında Isparta 32 spor’u deplasmanda 1-2 mağlup eden Zonguldak Kömürspor, bu karşılaşmanın ardından ikinci yarıda çıktığı tam 6 lig maçından galip gelemedi.

Zonguldak Kömürspor, deplasmanda Akhisarspor ile 0-0 berabere kalırken, sahasında Pendikspor’a 2-3 yenildi. Üst üste evinde oynadığı iki maçta Nazilli Belediyespor ile 1-1 ve Ankara Demirspor ile de 1-1 berabere kalan Kırmızı-lacivertli temsilcimiz, deplasmanda Eskişehirspor ile 0-0 berabere kalırken, Karacabey Belediyespor’a da evinde 0-1 mağlup oldu.

Kırmızı-lacivertli temsilcimiz böylece ikinci yarıda çıktığı son 6 maçta 4 beraberlik 2 yenilgi alarak alt sıralardan kurtulamazken, galibiyet hasretine de devam etti.

İLK YARI 21 PUAN ALINDI, BUNUN 14’Ü DEPLASMAN,7’Sİ İSE İÇERDE

Zonguldak Kömürspor, ilk yarıda sahasında 8 maça çıktı. Bu 8 maçta 4 yenilgi,2 galibiyet 1’de beraberlik alırken, toplam 7 puan toplayabildi. Deplasmanda ise 9 maçta 4 galibiyet, 4 mağlubiyet 2’de beraberlik elde eden Kırmızı-lacivertli ekip, deplasmanda 14 puan toplamıştı. Bu doğrultuda Kömürspor, çıktığı 17 maçta 21 puan toplarken, ilk yarıyı da 14. sırada tamamlamıştı.

GELENLER GİDENLERİ ARATIYOR

İkinci yarı öncesinde önemli oyuncularını kaybeden Zonguldak Kömürspor’da yönetim teknik direktör Şenol Demir’in beklediği transferleri yapamayınca ikinci yarı hüsranla başlamış oldu. Alınan oyuncuların ise takıma henüz katkı verememesi nedeniyle 6 maçtır galibiyet özlemi çekiyor.

KÖMÜRSPOR EVDE 1 DEPLASMANDA İSE 3 PUAN TOPLADI

Kırmızı-lacivertli ekip, ikinci yarıda evinde çıktığı 3 maçta 2 yenilgi 1’de beraberlik alarak 1 puan alabildi. Kırmızı-lacivertli ekip deplasmanda ise 3 maçta 3 beraberlik alarak 3 puan topladı. Ve 6 maçta toplam 4 beraberlik, 2 yenilgi alarak 4 puan toplayabildi.

25 PUANLA 15. SIRADA

Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ligde oynadığı 23 maçta 6 galibiyet, 7 beraberlik, 10 mağlubiyet alarak 25 puanla 15. sırada yer alıyor. Kırmızı-lacivertli ekip bu 23 maçta kalesinde 32 gol görürken, rakip filelere ise 24 gol kaydetti.

RAKİP ŞANLIURFA

Öte yandan Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor 28. haftasında ise deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşı karşıya gelecek. Müsabaka 27 Şubat Pazar günü saat 13:00’da Şanlıurfa GAP Stadyumunda oynanacak.

Editör: TE Bilişim