Zonguldak Kömürspor yönetiminin, Etimesgutspor’un 24 yaşındaki forvet ve sağ  kanat oyuncusu Ahmet Sun’un ardından Şanlıurfaspor’un  25 yaşındaki  sol kanat oyuncusu Mahmut Emir’le de görüşme sağladığı öğrenildi.  

Misli. Com 2. Lig’de  mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da iç ve dış transfer çalışmaları sürüyor. 
Yeni sezonda hedefe oynayacak bir takım kurma adına transfer çalışmalarını sürdüren Zonguldak Kömürspor yönetimi, şuana kadar iç transferde Emre Kara, Aykut Emre Yakut, Haluk Türkeri ve  Hakan Çevik ve dış transferde ise Arhavi Spordan Berat Vardar, Pazarspor'dan Şahin Ali Terzi’yi kadrosuna katmıştı.  
Zonguldak Kömürspor yönetimi, Etimesgutspor’un 24 yaşındaki forvet ve sağ  kanat oyuncusu Ahmet Sun’un ardından şimdide Şanlıurfaspor’un 25 yaşındaki  sol kanat oyuncusu Mahmut Emir’le görüşme sağladığı öğrenildi.  
Kömürspor yönetimi,  sol kanat oyuncusu Mahmut Emir  ile önümüzdeki günlerde yeniden bir araya gelerek tüm şartlarda anlaşarak transferi bitirmek istiyor.

Geçtiğimizi sezon Vanspor'da kiralık olarak forma giyen   Mahmut Emir, futbol hayatına Trabzonspor'un altyapısında başladı. Sonrasında sırasıyla 1461  Trabzonspor, Arsinspor, Yomraspor, Hatayspor, Bayburt Öİ, Şanlıurfaspor ve Vanspor'da forma giyerken, 144 maçta 10 gol iki de asist yaptı.

Editör: TE Bilişim