Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor yönetimi, 3 Mart 1992 tarihinde Kozlu ilçesinde meydana gelen grizu faciasında hayatını kaybeden  263 maden şehidine vefa formasının satışına devam ediliyor. 100 TL’den satışına devam edilen madenci formasına, 7’den 70’e herkes sahip olmak için Zonguldak Kömürspor yönetimini arayarak sipariş vermeye devam ediyor.
Şehit madenci forması herkes tarafından beğenilirken, özellikle yüzlerce kişi  çocukları içinde forma satışı için yönetimi mesaj yağmuruna tuttu. Bu istek ve arzu nedeniyle Zonguldak Kömürspor yönetimi çocuklar içinde forma satışını başlattıklarını açıkladı. 
Konu hakkında açıklama yapan Zonguldak Kömürspor Basın sözcüsü Şükrü Öztürk, "Şehit madenci formamıza yoğun ilgi var. Bu ilgi ve alaka her geçen gün devam ederken, yüzlerce kişi çocukları için de madenci forması basılması ve satılması için yoğun mesaj yağmuruna tuttular. Bizde yönetim olarak çocuklarımız için şehit madenci forması bastırdık ve satışlarına da başlandık." ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim