Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig ekiplerinden Alaplı Belediyespor’da sıcak gelişmeler yaşandı.

Alaplı Belediyespor yönetimi geçtiğimiz günlerde lige katılmama kararı almış ve alt yapıya önem vereceklerini duyurmuştu.

Günler sonra yeniden bir karar alan Alaplı Belediyespor yönetimi yeniden lige katılma kararı aldı.

Sarı-Lacivertli yönetim 2021-2022 futbol sezonunda kadroyu Alaplı ve Ereğlili oyunculardan kurulu bir takımla ligde mücadele edecek.

Bu kapsamda yönetim, Genel Kaptan Hüseyin Öztürk'ü tek yetkili ve transfer konusunda görevlendirdi.

Ayrıca Alaplı Belediyespor yönetimi, bu sezon 4 branşta da lige katılma kararı alırken, alt yapıya ise fazlasıyla önem verilecek.

LİGE KATILMA KARARI ALDILAR

Konu hakkında Alaplı Belediyespor kulüp görevlisi Ali Ünlü sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Ünlü, "Alaplı Belediyespor kulübü transferde ve futbol takımında tek yetkili olarak genel kaptan Hüseyin Öztürk'ü görevlendirdi. Ayrıca A takımda lige katılacak. Mütavazi bir kadro kurmak için Hüseyin Öztürk çalışmalara başladı. Alt yapıda ise yıllar sonra 4 branşta lige katılmasına karar verildi. Hüseyin Öztürk hedeflerinin 3 yıllık bir plan olduğunu söyleyerek çalışmaları hızlandırdı. Dışarıdan oyuncu alınmadan Alaplı ve Ereğli bölgemizin çocukları A takımımızı oluşturacak. Alaplı Belediyespor sevdalılarına duyurulur. "ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilişim