Antalya’nın Alanya ilçesi’nde 22-26 Mart tarihleri arasında gerçekleşen Hokey 2.Lig play-off maçlarında temsilcimiz Kozlu Hokey Kulübü, aldığı yenilgiler nedeniyle 1. Lig hedefine ulaşamadı.

Alınan yenilgiler nedeniyle play-off’lara veda eden Kozlu Spor Hokey Kulübü Başkanı Batuhan Balta, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Balta, “Maçlarımızı tamamladık. Ufak tefek aksaklıklar ve düzeltmelerle inşallah daha tecrübeli ve daha azimli gelecek yıl için hazırlıklarımıza devam edeceğiz. Erkeklerde son 6 takım arasına kalmamıza sevindik, kızlarımızla şampiyon olan takımı yendiğimiz halde grup maçlarında yaptığımız küçük bir kazaya üzülmemiz bu turnuvadan gerekli dersleri almamızı sağladı. Üzgünüz ama umutluyuz. Bizleri destekleyen tüm Kozlu Spor Hokey Kulübü sevenlerine, yönetim kurulumuza, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hakan Yüksel, Spor İlçe Müdürümüz Akif Başdağ, sponsor olarak bize destek veren Karadeniz Tekel sahibi Hasan Ayhan Aydın, Kozlu Deva Tarım sahibi Kerem Kazan, Sadıklar Balıkçılık sahibi Mustafa Sadıklar, Kozlu Batı Karadeniz Sürücü Kursu sahibi Süleyman Taşlık, Avukatımız Ulaş Arslan ve en önemlisi terini sahaya akıtan oyuncularımıza ve kıymetli velilerimize teşekkür ederiz. Üzgünüz ancak gelecekten umutluyuz”dedi.

Editör: TE Bilişim