2. Lig Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da teknik direktör konusunda flaş bir isimle görüşüldüğü öğrenildi. Yapılan görüşmede Beşiktaş ve Trabzonspor forması giyen Erman Güraçar'ın ise Kırmızı- Lacivertli takıma gelmeye sıcak baktığı alınan bilgiler arasında. 

23 Haziran Çarşamba günü gerçekleşecek olan Kongre’nin ardından Zonguldak Kömürspor’da iş adamı Alaattin Kurnaz başkanlığında 30 kişiden oluşacak bir yönetimle sahaya inerek çalışmalara start verecek.  

Yeni yönetim kongrenin ardından ilk olarak teknik direktör ve yardımcılarını belirleyecek.

Z Haber’in edindiği bilgilere göre; Zonguldak Kömürspor yeni sezonda takımı dışardan bir teknik direktöre teslim etmek istiyor.

Teknik direktör konusunda deneyim ve tecrübe sahibi olması ve takımı şampiyonluğa ya da play-off oynatacak birine teslim etmek istiyor. 

Özellikle bazı yöneticilerin şimdiden teknik direktör konusunda birçok isimle görüşmeler yaptığı da alınan bilgiler arasında.

En önemli isim ise Trabzon ve Beşiktaş’ta forma giyen Erman Güraçar’ın olduğu öğrenildi. 

Bazı yöneticilerle yakın ilişkisi olduğu öğrenilen Erman Günaçar’a Zonguldak Kömürspor’a sunuldu. Tecrübeli Teknik Direktör Erman Günaçar’ın ise Zonguldak Kömürspor’a gelmeye sıcak baktığı alınan bilgiler arasında.

Çarşamba günü yapılacak kongrenin ardından Alaattin Kurnaz başkanlığında yeni yönetim, Erman Günaçar başta olmak üzere bazı isimler konusunda görüş alışverişinde bulunarak, takımın yeni teknik direktörünü kısa sürede belirlemesi bekleniyor. 

Kariyerinde Somaspor, Ayvalıkgücü, Halide Edip Adıvarspor ve Niğde Belediyespor’u çalıştıran Erman Güraçar, futbolculuk kariyerinde Trabzonspor ve Beşiktaş gibi takımlarda da top koşturmuştu.

Editör: TE Bilişim