Zonguldak Kömürspor yönetimi, Zonguldak Kömürspor için gecesine gündüze katarak 8 sezonda iki şampiyonluk yaşatan Zonguldak Kömürspor’un efsane eski kulüp Başkanı Süleyman Caner’i unutmadı. 

Misli. Com 2. Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor genel sekreteri Muhammet Cüntay ve taraftar ve stadyum sorumlusu Güray Topal, Zonguldak Kömürspor’un efsane eski Kulüp Başkanı Süleyman Caner’i makamında ziyaret etti. 

Ziyarette yöneticiler, 8 yıl boyunca Zonguldak Kömürspor’a gece gündüz hizmet eden ve iki şampiyonluk yaşatan Zonguldak Kömürspor’un efsane Başkanı Süleyman Caner’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket  taktim etti.

CANER, ‘’KÖMÜRSPOR DAHA İYİ YERLERE GELECEK’’

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Süleyman Caner, “ziyaretlerinden dolayı yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kendilerine başarılar diliyorum yeni dönemde. Biz buraya kadar getirebildik. İnşallah bundan sonrasında Zonguldak Kömürspor daha iyi yerlere gelecektir. Samimi ve içten bir çalışma ile üstesinden gelinmeyecek hiçbir şey yok.  Her zaman söylüyorum; Zonguldak’ta ki en büyük eksiklik , insanların birbirlerini az sevmesi. Birbirimizi daha çok seveceğiz ve kenetleneceğiz. Sonrasında ise her türlü zorluğun üstesinden geliriz. Bu yönetim gerekeni yapacaktır. Bizde elimizden geleni yapacağız. Temennimiz takımın en iyi yerlere gelmesi. Buradan aşağı inmesi çok zor ama tekrar buraya gelebilmesi çok zor. İnşallah iyi olacak. Arkadaşlara başarılar diliyorum ve en iyi şekilde başarılı olacaklarına inanıyorum.” dedi.

 CUNTAY, ‘’ SÜLEYMAN CANER BİZİM HER ZAMAN BAŞKANIMIZDIR’’

Zonguldak Kömürspor Yönetim Kurulu adına Süleyman Caner’i ziyaret ettiklerini ifade eden Muhammet Murat Cüntay, “Her ne kadar kağıt üzerinde isim değişikliği gözükse de Süleyman Başkanımız yine bizle beraber olacak. Kendisi bizim başkanımız ve tecrübelerinden her zaman yararlanacağız. Zonguldak’ta ciddi bir potansiyel var. Yönetim Kurulu da ciddi bir motivasyon ve ivme ile çalışıyor. Burada maksadımız var olan potansiyeli biraz daha harekete geçirmek, şehri biraz daha başarıya inandırmak. İnşallah sezon başladığında destekler artacaktır. İnşallah bu sene ligi iyi bir sırada bitirip, önümüzdeki sene ile alakalı ciddi çalışmalarla çok daha ciddi hedefler ortaya koyacağız.” şeklinde konuştu.

 CÜNTAY, ‘’ HEDEFİMİZ İLK OLARAK PLAY-OFF

Bu sezon hedefleri ile ilgili bilgi veren Cüntay, “Çok ciddi rakipler var. 2. Lig’de ki durumda belli. Futbol artık kapitalizmin bir unsuru haline geldi. Ciddi bütçelerle yarışıyor rakiplerimiz. Dolayısıyla şu anda net bir şampiyonluk hedefi koymak yerine ligi iyi bir sırada bitirmek daha gerçekçi bir hedef olacaktır. Hedefimiz yine play-off olacak. Küme düşmek gibi bir durumun dile de getirilmemesi gerekiyor. Lig başladıktan sonra alınan sonuçlarla bu hedef takibi revize edilebilir. Şu an ilk hedef lige iyi başlamak ve play-off.” dedi.  

Editör: TE Bilişim