Yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdüren TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, 3'üncü hazırlık maçında TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Şanlıurfaspor ile karşılaştı. 

Saat 16.30’da Bolu Termal Otel çim sahada başlayan müsabakada Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir, sahaya Mustafa, Oğuzhan Matur, Oğuzhan Yazıcı, Alper, Hakan Çevik, Hüseyin Yılmaz, Aykut Emre, Fatih Bektaş, Eyüp Akçan, Ercüment ve Tezcan 11'i ile sahaya çıktı. 

Şiddetli yağmur altında oynanan ve kran krana geçen müsabakada temsilcimiz Zonguldak Kömürspor maçın 35. dakikada yediği golle Şanlıurfaspor karşısında ilk yarıyı 1-0 yenik kapattı. 

Maçın ikinci yarısına ise oyuncu değişikliği ile başlayan Kırmızı-lacivertli temsilcimiz, 46'da keleci Mustafa'nın yerine bir diğer kaleci Egemen Yayla oyuna girdi. 

İlk yarı olduğu gibi ikinci yarısı da kıran kırana geçen maçta Zonguldak Kömürspor,52'de Eyüp Akcan'ın attığı golle Şanlıurfaspor karşısında durumu 1-1'e getirdi. 

Teknik Direktör Şenol Demir, 65'de Tezcan'nın yerine Kıvanç, 70'de Hüseyin Yılmaz'ın yerine Mümin Uyar, 73'de Alper'in yerine Tarık, 81'de Aykut Emre'nin yerine Berkay, 84'de Fatih Bektaş'ın yerine Hakan Yağmurkaya, 85'de Ercüment'in yerine Yiğit' i oyuna aldı. 

Oyuncu değişikliğinin ardından oyunu kontrol altına alan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, maçın 88. dakikasında penaltı kazandı. Ancak tebrübeli oyuncu Hakan Çevik penaltıyı gole çeviremedi. 

Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Zonguldak Kömürspor, Şanlıurfaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Ayrıca Zonguldak Kömürspor, Bolu kampında oynadığı ilk hazırlık maçında Çankaya FK'yı 2-1 yenerken, ikinci ve üçüncü hazırlık maçında ise Iğdır FK ve Şanlıurfaspor ile 1-1'lik sonuçlarla ayrıldı. 

Öte yandan Kırmızı-lacivertli temsilcimiz hazırlık maçının son maçında 12 Ağustos'ta Bursa Yıldırımspor ile oynayarak hazırlık maçları ve kampı tamamlayacak.

Editör: TE Bilişim