Bölgesel Amatör Lig'de 5. Bölge 3. Grup'ta mücadele edecek olan  Kilimli Belediyespor, Teknik adam Serkan Bankoğlu yönetiminde bugün saat 17.00'da eski ve yeni olmak üzere 30 oyuncu ile birlikte  Kilimli Ahmet Şerifloğlu Stadı'nda yeni sezon hazırlıklarına başladı.

LİGE KADAR HAZIR OLACAĞIZ
Kilimli Belediyespor’un teknik adamı Serkan Bankoğlu, yeni sezonu açtıklarını söyleyerek,”Bugün itibariyle yeni sezonu açtık. Yeni ve eski oyuncularımız olmak üzere  30 oyuncu ile ilk idmanımızı gerçekleştirdik.

Lige kadar tüm hazırlıklarımızı yaparak ilk maçına hazır bir şekilde çıkmak istiyoruz. Ben ve yardımcı  hocalarımla beraber birlik beraberlik içinde Kilimli Belediyespor'u özlenen 3. Lige çıkarmak istiyoruz. Bunun içinde bugün itibariyle çalışmalara başladık. Yeni sezon şimdiden herkese hayırlı olsun"dedi.

KİLİMLİ'YE İSTANBUL' DAN 5 OYUNCU GELDİ
Ayrıca İstanbul’da alt yapı kategorilerinde  faaliyet gösteren Türk Hava Yolları Spor Kulübü Başkanı Ozan Sefa ve Teknik Direktör Yavuz Karaağaç ile birlikte Zonguldak' a geldi. Sefa, Bölgesel lig’de mücadele edecek olan Kilimli Belediyespor’a kazandırmak için 5 tane  oyuncu getirdi. Zonguldak Kömürspor yönetim kurulu üyesi Muhammet Cuntay ile birlikte 5 Oyuncu için  Kilimli ilçesine geçen Sefa, burada Kilimli Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Bahadır ve teknik heyetle görüştü. Sefa, "Muhammet Cuntay’ın aracılığı ile alt yapımızdan yetişen 5 oyuncumuzu Bölgesel Lig’de mücadele edecek olan Kilimli Belediyespor  için getirdik. İnşallah Kilimli Belediyespor’a faydalı olurlar. Ben başarılar diliyorum”dedi.

Editör: TE Bilişim