Zonguldak Kömürspor, bir yıl aradan sonra maçlarını tartan pisti ve çim zemini yenilenen Karaelmas Kemal Köksal Stadında oynayacak.
Misli com 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, 1 yıl aranın ardından maçlarını yeni yüzüyle Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynayacak.
Yaklaşık 60 yıldır Zonguldak’a hizmet veren Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda çim ve tartan pist yenileme çalışmaları tamamlandı.
Karaelmas Kemal Köksal Stadı’na serilen çim tarihin en iyi ve en düzgün çimi olarak değerlendirilirken, futbolcuların hünerlerini rahat bir şekilde gösterebileceği bir çime kavuştu.
Kırmızı-lacivertli temsilcimiz, ligin ilk karşılaşmasını Manisa temsilcisi Akhisarspor ile 5 Eylül Pazar günü oynayacak.
Bu önemli maç ise Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanacakken, Zonguldak Kömürsporlu futbolcular 1 yıl aranın ardından taraftarıyla buluşacak.
Karaelmas Kemal Köksal Stadı hakkında açıklama yapan Zonguldak Gençlik Ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, "1 yıl aranın ardından Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nın hem çimleri hem de tartan pisti yeniledik. Şuanda Zonguldak Kömürspor' un bu sezon maçlarını rahat bir şekilde oynayacağı bir stada kavuşturduk. İnşallah bu sezon Zonguldak Kömürspor, taraftarıyla birlikte Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda başarılı maçlar çıkartır. Bizde Taraftarlar gibi 5 Eylül Pazar günü sahamızda oynayacağımız ligin ilk maçı olan Akhisarspor müsabakasını merakla bekliyoruz. Özellikle Zonguldak Kömürspor'un başarılı olması ve rahat maçlar çıkarması için ekibimizle gece gündüz çalışıyoruz. Yeni sezon Zonguldak Kömürspor'a hayırlı olsun" ifadelerine yer verdi.