Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan  temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, yeni sezon hazırlıklarını Ankara Kızılcıhamam’da günde yaptığı çift idmanla sürdürürken, hazırlık maçlarına da devam ediyor. 

Ankara Kızılcıhamam’da yapılan çalışmaları, oynanan hazırlık maçları ve takımın genel durumu hakkında  konuşan Zonguldak Kömürspor takım kaptanı ve kalecisi Sinan Ören, herkes lige hazır olabilme adına büyük çaba sarf ettiğini dile getirdi. 

Takıma mutlak takviye şart olduğunu dile getiren kaptan Ören, ‘’ Takıma takviye lazım ama genel anlamda iskeleti koruduk. Her şey yolunda’ ’ifadelerine yer verdi. 

Ayrıca kaptan Ören, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’na 1250 taraftar alınması konusunda da açıklama yaptı. Ören, ‘’Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda karşı tribünü seyirci olmadan düşünemiyorum. İnşallah bu durumla ilgili bir çözüme ulaştırılır. 1250 sayısı Zonguldak taraftarı için komik bir rakam’’ olduğunu dile getirdi. 

‘’HERKES ELİNDEN GELENİ YAPIYOR’’
Çalışmaların oldukça iyi gittiğini ve herkesin elinden geleni yaptığını belirten Kaptan Ören,‘’Oynanan hazırlık maçları bizim için ölçü değil.  Bazı maçlarımızda çok yorgun şekilde sahaya çıkıyoruz. İnanılmaz bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Herkes lige hazır olabilmek için büyük çaba sarf ediyor. Kampla ilgili bir sıkıntımız yok. ’’dedi. 

‘’TAKVİYE MUTLAK ŞART’’
Transfer hakkında konuşan ve takviyenin mutlak olması gerektiğini dile getiren Kaptan Ören, ‘’Takıma biraz takviye lazım ama genel anlamda iskeleti koruduk. Yeni gelen bazı arkadaşların adaptasyon süreçleri uzun oldu ama katkı sağlayacaklarını düşünüyorum’’dedi.

‘’BU BİR KOMİK RAKAM’’
Karaelmas Kemal Köksal Stadı’na alınacak olan 1250 taraftar konusu hakkında açıklama yapan Kaptan Ören, ‘’1 yılı aşkın taraftarlarımızdan ayrıyız. Seyirci kapasitesinin kısıtlı olmasına biraz üzüldük. Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda karşı tribünü seyirci olmadan düşünemiyorum. İnşallah bu durumla ilgili bir çözüme ulaştırılır. 1250 sayısı Zonguldak taraftarı için komik bir rakam. Taraftarımıza çok selamlarımızı iletiyorum. İnşallah onlara ilk hafta maçında galibiyet hediye edeceğiz’’dedi.

Editör: TE Bilişim